Kentin plaka kodunu taşıyan kombine bilet açık artırmayla satıldı

Güncelleme Tarihi:

Kentin plaka kodunu taşıyan kombine bilet açık artırmayla satıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 15:56

Kentin plaka kodunu taşıyan kombine bilet açık artırmayla satıldı

Haberin Devamı

Ayhan ACAR/BARTIN(DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele eden Bartınspor'un kentin plaka kodunu taşıyan 74 seri nolu kombine bileti açık artırmayla bin 300 TL'ye satıldı.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartınspor'un yeni sezonda maçlarını oynayacağı Atatürk Stadyumu'ndaki maçlarını izlemek için verilen ve kentin plakasını taşıyan 74 seri nolu kombine bileti sosyal medya aracılığıyla açık artırmaya çıkarıldı. Çok sayıda taraftar 74 numaralı kombine bileti almak için teklif verdi. Kentte bulunan bir restoranda garson olarak çalışan Volkan Özköse, açık artırma sonucunda bin 300 TL ile en yüksek teklifi vererek kartın sahibi oldu.
Özköse, Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı törenle kombine biletini teslim aldı. Özköse'nin takımı için büyük fedakarlık gösterdiğini belirten Başkan Bulut, "Çalıştığı asgari ücret maaşına yakın bin 300 TL gibi bir rakamla 74 nolu taraftar kombinesi satın alarak örnek taraftar olduğunu gösterdi. Bu davranış bir gösteriş falan değil. Bu yürekten gelen bir sevgidir" dedi.
Taraftarları Bartınspor'a destek olmaya davet eden Özköse ise şunları söyledi:
"Bartın'da ekmek yiyen tüm esnaf arkadaşlarımızın, abilerimizin bu takıma sahip çıkmalarını canı gönülden istiyorum. Tüm Bartınspor taraftarını tribüne bekliyoruz. Ben bir fedakarlık yaptım. Bu hamurda benimde bir katkım olsun. Ben şu an onurlu ve gururluyum. Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyayı görünce hemen kampanyaya bende dahil olmak istedim. Bartınspor’u çocuklarımıza sevdireceğiz, ailelerimizi tribüne çekeceğiz. Bartınspor’u sahipsiz bırakmayalım."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!