'Kent Koop' zincirine üçüncü halka

Güncelleme Tarihi:

Kent Koop zincirine üçüncü halka
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 11:05

'Kent Koop' zincirine üçüncü halka

Haberin Devamı

İZMİR'de, hem üretici kooperatiflerini desteklemek hem de halka ucuz ve kaliteli gıda sunmak için 'Kent Koop Gıda Market' konseptini oluşturan Karşıyaka Belediyesi; Mavişehir ve Bostanlı'nın ardından üçüncü şubeyi Atakent Mahallesi Gondol Kafe yanında açtı.
Karşıyaka Belediyesi, ilkini geçen nisan ayında Mavişehir'deki eski Ocakbaşı Et Restoran'ın yerinde, ikincisini de Bostanlı Uğur Mumcu Parkı içerisinde açtığı 'Kent Koop Gıda Market' zincirine bir halka daha ekledi. Belediye şirketi Kent A.Ş. tarafından işletilen marketin Gondol şubesi, Atakent'teki Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı'nda bulunan Gondol Kafe'nin yanında, törenle kapılarını açtı. Törene, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa, tarım kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri ile Karşıyakalılar katıldı.
Yaklaşık 200 metrekarelik alanda hizmet vermeye başlayan Kent Koop Gıda Market Gondol Şubesi'nde, 25 üretici kooperatifinden alınan gıdalar tüketiciyle buluşuyor. Et, balık ve şarküteri ürünleri, yaş sebze-meyve, kahvaltılıklar, organik gıdalar ve yağ çeşitleri gibi onlarca farklı kalemde yiyecek ve içecek, uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Kent A.Ş.'nin üretim tesislerinden çıkan köfte, sucuk, kavurma, mezeler, tatlılar, pastalar ve ekmekler de iddialı ürünler arasında yer alıyor.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 2Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka'da hayata geçirdik. Hem üreticiyi desteklememize olanak tanıyan hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratan tesisimizin ikinci şubesini hizmete açtık. Üreticiyi destekleyeceğiz ve tüketicilerin aile ekonomisine katkı sağlayacağız" dedi.
Atakent Mahalle Muhtarı Mine Kavaklı ile Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa da hem üretici hem de tüketiciyi desteklemek için hayata geçirilen bu proje için Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar'a teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!