'Kent Koop' hizmeti 200 bin kişiye ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Kent Koop hizmeti 200 bin kişiye ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 11:55

'Kent Koop' hizmeti 200 bin kişiye ulaştı

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Belediyesi tarafından hem üretici kooperatiflerini desteklemek hem de halka ucuz ve kaliteli gıda sunmak için kurulan 'Kent Koop Gıda Market' zinciri, 3 şubede bugüne kadar toplam 200 bin kişiye hizmet verdi.
Karşıyaka Belediyesi kuruluşu Kent A.Ş. bünyesindeki marketlerin ilki, Nisan 2016'da Mavişehir'deki eski Ocakbaşı Et Restoran'ın yerinde hizmete girdi. Kooperatiflerden temin edilen doğal ve kaliteli gıdalar başta olmak üzere, onlarca kalemde ürünün çok uygun fiyatlarla halka sunulduğu market büyük ilgi gördü. Yoğun talep üzerine geçen eylül ayında Bostanlı Uğur Mumcu Parkı içerisinde 2'nci, aralık ayında da Atakent Gondol Kafe'nin yan tarafında 3'üncü şube açıldı. Bugüne kadar, 3 şubede toplam 200 bin kişiye hizmet verildi.
SIRADA GİRNE VAR
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Kent Koop Gıda Marketlerimizin gördüğü bu ilgi, sosyal belediyecilik adına ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir. Üretici ve tüketicileri aracısız olarak buluşturan örnek projemizi, daha fazla insanımızın yararlanabilmesi için yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. 4'üncü şubeyi önümüzdeki günlerde Girne'de hizmete açacak; zinciri diğer mahallelerimize de taşıyacağız" dedi.
KENTTE 'KÖY' BEREKETİ
Kent Koop Gıda Market şubelerinde; 25 üretici kooperatifinden alınan kaliteli ve sağlıklı gıdalar tüketiciyle buluşuyor. Et, balık ve şarküteri ürünleri, yaş sebze-meyve, kahvaltılıklar, organik gıdalar ve yağ çeşitleri gibi onlarca farklı kalemde yiyecek ve içecek, uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Kent A.Ş.'nin üretim tesislerinden çıkan köfte, sucuk, kavurma, mezeler, tatlılar, pastalar ve ekmekler de kent merkezinde oluşturulan 'köylerin' iddialı ürünleri arasında yer alıyor.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!