Kent Konseyleri yönetimi Adana’da toplandı

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyleri yönetimi Adana’da toplandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 11:37

ADANA Kent Konseyi, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen toplantıda 2016 yılı çalışma takvimi, Ulusal Bağlamda Göç sorunu ve Adana’da yapılan Göçle Gelenler Çalıştayı ele alındı. Son dönemde artan terör saldırıları da ek gündem maddesi olarak görüşüldü.

Haberin Devamı

Adana’daki yerel yönetim çalışmaları ve Adana Kent Konseyi hakkında üyelere bilgi veren Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Göçle Gelenler Çalıştayı düzenlediklerini belirtti. Aslan çalıştayı, önümüzdeki dönem, göç sorununu ülke geneline taşıyacak şekilde düzenlemek istediklerini vurguladı.

TERÖRÜ NEFRETLE KINIYORUZ

Son günlerde artan terör olaylarına da dikkat çeken Ekrem Aslan, "Yüreklerimiz, yurdun çeşitli yerlerinden gelen haberlerle bir daha yandı. Hain terör saldırısıyla can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Tüm Türkiye gibi biz de şehitlerimize ağlıyoruz. Kent Konseyi camiası olarak, bu hain girişim ve saldırıları nefretle kınıyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu terör saldırıları asla amacın ulaşamayacaktır"dedi.

ADANA KENT KONSEYİ ÖRNEK OLDU

Adana’da olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Gülay Sarışen de "Yeni kurulan ve işlevsel olmayan kent konseyleri için iyi kent konseylerini örnek göstermekteyiz. Adana Kent Konseyi bu kent konseylerinin başında geliyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!