Kent Konseyi ve STK'lılar bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyi ve STKlılar bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 17:00

Haberin Devamı

BİLECİK(AA) - Bozüyük ilçesinde Kent Konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) arasında "İstişare, dayanışma ve sohbet" etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yediler Mahalle Konağı'nda düzenlenen etkinlikte, önemli olanın istişare, birlik ve beraberlik içerisinde alınan kararların ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

Halkı her ortamda bilgilendirme yapması gereken kişiler olduklarını belirten Bakıcı, "Birlik ve beraberlik içerisinde kente faydalı olacak her projenin yapılmasından yanayım. Bozüyük için bir şeyler yapılacaksa kesinlikle siyaset konuşulmadan yapılmalıdır. Eksiklerimizi bize söyleyen vatandaşlarımızla hareket etmeye çalışan yöneticileriz. Sivil toplum kuruluşlarının genel sesi olması için kent konseyini kurduk. Benim için önemli olan bu birlikteliğin devam etmesidir.

Haberin Devamı

Yenidoğan Mahalle Muhtarı ve Göynücekliler Dernek Başkanı Kahri İnci de amaçlarının sivil toplum kuruluşları arasındaki tanışmaları yaygınlaştırıp, birbirleriyle olan dostluklarını uzun süreli devam ettirebilmek ve sivil toplum kuruluşları arasındaki fikirlerde, projelerde birbirinden yararlanma gayesi olduğunu söyledi.

Etkinliğe, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve STK temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!