Kendisi sahada eşi kenarda

Güncelleme Tarihi:

Kendisi sahada eşi kenarda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2013 11:27

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Konak Belediyespor'un takım kaptanı Seda Okerman, eşi Erman Okerman'ın çalıştırdığı ekipte mücadele edecek.

Haberin Devamı

Soruları yanıtlayan Seda Okerman, sezon öncesinde hazırlık döneminin çok verimli geçtiğini, sezona Türkiye Kupası ile iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Kadrolarındaki tüm oyuncuların Türkiye Ligi'ni bildiğini kaydeden Okerman, "Takım içindeki kaynaşma çok olumlu, inşallah bu sahaya da yansıyacak" diye konuştu. Okerman, 4 senedir birlikte olduğu antrenör Erman Okerman'la nisan ayında evlendiklerini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birlikteliğimiz boyunca aynı şehirde yaşayamamıştık. Bu sene böyle bir imkan bulduğumuz için çok mutluyuz. Erman'ın antrenörlüğünü her zaman çok beğenmiştim ve onunla çalışmak istiyordum. Bu sene kısmet oldu. Uzun bir süreden sonra İzmir'den ilk kez bir takım çıktı. Buraya gelerek ona da destek olmak istedim. İnşallah karı-koca olarak ligdeki ilk yılımızda ligde kalmayı başarmak istiyoruz."

Eşlerin aynı takımda yer almasına genelde sıcak bakılmadığını kaydeden Okerman, "Ancak sağolsun Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan bizi kabul etti ve destek oldu. Çok çalışarak bunu hak etmeye çalışacağım" dedi. Aynı zamanda basketbolcu Serkan Erdoğan'ın kardeşi olan milli basketbolcu Seda Okerman, geçen yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde forma giymişti.

BAKMADAN GEÇME!