Kendini Mercedes’le ödüllendirdi

Eğitimini Paris’te sürdüren Derin Mermerci, ablası Tansa Ekşioğlu’nun bebeği olduğunu duyar duymaz İstanbul’a geldi.

Diğer ablası Yosun Reza sayesinde daha önce iki kez teyzelik heyecanını tadan Derin Mermerci, ailenin minik üyesini görmek için yine zaman kaybetmemişti. Bu kısa ziyaret sırasında fırsattan istifade arkadaşlarını da görmek isteyen Mermerci, önceki akşam Etiler Şamdan’a gitti. Ehliyetini geçen yıl alan genç kızın, bunu son model bir Mercedes otomobil edinerek kutladığı da işte o akşam ortaya çıktı! Derin Mermerci, otomobilini özel şoföre de emanet etmemiş, direksiyona kendisi geçmişti. Bu arada maskülen ve feminen detayları bir araya getirdiği giysisiyle modayı ne kadar yakından takip ettiğini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Sürprizleri var

The Ritz Carlton Oteli’nin altındaki SMall’da bulunan ve geçen kışın en popüler mekanlarından olan Margaux, yeni sezona da iddialı girdi. Müge-Burak Türeci çiftinin sahibi olduğu mekanın işletmecisi Ali Sayar, geçtiğimiz hafta gittiği Paris’ten yeni fikirlerle döndüğünü, önümüzdeki günlerde bunları Margaux’da hayata geçireceğini söylüyor.

Dekolteden şaşmıyor

Deniz Berdan’a önceki akşam Conrad Otel’de gerçekleşen Cumhuriyet Balosu’nda rastladım. Konukların 1930’lu yılların çizgisini taşıyan saç, makyaj ve kıyafetlerle katıldığı baloda, gözler yine Berdan’ın üzerindeydi...

Giysi seçimlerinde genelde mini etek ve elbiselerden şaşmayan Deniz Hanım, o akşam mini yerine derin göğüs dekolteli bir elbise seçmiş, tüm ilgiyi üzerinde toplamıştı. İlham Gencer’in şarkıları ile renklenen, baloda, ayrıca Küçük Ülkü İlköğretim Okulu’na yardım için bağış da toplandı.

Fransız modası

Feryal Gülman da modayı yakından takip eden isimlerden biri... Moda olan hiçbir detayı atlamıyor, kumaştan modele her ayrıntıda moda olanı seçiyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette, dantelden siyah bir elbise vardı üzerinde. Bu kışa damgasını vuran materyallerden olan danteli vakit kaybetmeden gardırobuna ekleyen Feryal Hanım, duyduğuma göre elbisesini Fransa’dan almış.

Lacoste’un patronundan eşine sürpriz

Ünlü Fransız markası Lacoste’un sahibi Michel Lacoste, eşi Rejane için önceki akşam Bebek mel’S Restaurant’da sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Avrupa’dan gelen 30 kişilik aile dostlarının da katıldığı partide Michel Lacoste ve eşi dansözler eşliğinde eğlendi. Çıkışta, Lacoste’un patronunun elinde bir de Vakko paketi vardı. Belli ki arkadaşlarından biri hediyesini kendi markası yerine Vakko’dan seçmişti.
Yazarın Tüm Yazıları