'Kendini Keşfet' projesinin sertifika töreni düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Kendini Keşfet projesinin sertifika töreni düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 14:46

'Kendini Keşfet' projesinin sertifika töreni düzenlendi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da Sabancı Üniversitesi ile Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) işbirliğinde düzenlenen 'Kendini Keşfet' Projesi kapsamında çevre ve denizleri koruma konusunda 100 çocuğun eğitim aldığı program, plaket ve sertifika töreni ile sona erdi.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde bulunan Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Denizcilik Lisesi'nde Sabancı Üniversitesi ile Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) işbirliğinde düzenlenen 'Kendini Keşfet' Projesi kapsamında çevre ve denizleri koruma konusunda 100 çocuğun eğitim aldığı program, plaket ve sertifika töreni düzenlendi. Törene katılarak konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İlköğretim aşamasındaki öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilmesi ve onları yönlendirmek çok önemli. Bu bakımdan yapılan bu proje büyük önem taşıyor. 100 yavrumuz hazırlanan program kapsamında çevre ve denizleri koruma konusunda hem eğitim aldı. Gerçekleştirilen oyun ve çeşitli etkinliklerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlandı. Burada açıkça görüyoruz ki çocuklarımızın sadece doğaya değil, tüm canlılara bakış açısı değişmiş. Projeyi başlatan ve emek veren tüm gönüllülerimizi ve TURMEPA yetkililerimizi en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.


Konuşma sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve programa katılanlar tarafından çocuklara çevre ve deniz bilinci konusunda eğitim veren gönüllülere sertifika verildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!