"Kendimizi ispatlamak için fırsatımız var"

Güncelleme Tarihi:

Kendimizi ispatlamak için fırsatımız var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 14:51

İkinci etap kamp çalışmalarını Kızılcahamam'da sürdüren Manisaspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökay Iravul açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig ekibi Manisaspor, ikinci etap kamp çalışmalarını, Kızılcahamam Patalya Resort Hotel'de sürdürüyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, son antrenmanda, 19 Yaş Altı Milli Takımında bulunan Eray Ataseven yer almazken, sol bacak arka alt adalesinde zorlanma bulunan İsmail Dinler de takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı.
Manisaspor'un yeni transferleri İsmail Dinler, Hasan Ali Durtuluk, Cem Sultan, Gökay İravul, İhsan Poyraz ve Benjamin Fuchs yeni sezondan umutlu olduklarını ifade ettiler.

Fenerbahçe'den transfer edilen Gökay Iravul, genç isimlerden oluşan bir kadroya sahip bulunduklarını belirterek, “Altyapıdan yetişen arkadaşlarımızın da bizlerin de önümüzde kendimizi ispatlamamız için çok önemli bir fırsat var. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz” dedi.

Manisaspor'un kadrosunda çok çalışkan ve kaliteli futbolcular olduğunu ifade eden İsmail Dinler, yeni transfer edilen futbolcular olarak, takıma katkı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.

Hazırlık kampında her şeyin çok iyi gittiğini dile getiren Hasan Ali Durtuluk, teknik direktör Reha Erginer'in oyuncularla diyaloglarının çok iyi olduğunu belirterek “Hocamızın bize verdiği destekle takıma adaptasyon sürecimiz daha çabuk oldu” şeklinde görüş belirtti.

Cem Sultan da Manisaspor'un genç futbolculara bu sezon çok önemli bir fırsat verdiğini ifade etti.
Takım içinde birlik ve beraberliğin kısa sürede yakalandığını ifade eden gurbetçi oyuncular İhsan Poyraz ve Benjamin Fuchs, “Bizim için çok yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde başarının gelmesi için hepimiz tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız ve Manisaspor'u hak ettiği yere getirmek için çalışacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!