Kendi ürünlerine modellik yaptı

Eski Türkiye güzellerinden İpek Omurtak, mankenlik, sunuculuk, haber spikerliği gibi birçok alanda çalıştıktan sonra anne olmuş ve kendi kabuğuna çekilmişti.

15 yıldır Pierre Cardin’in Türkiye distribütörü Mehmet Omurtak ile mutlu bir evlilik sürdüren İpek Hanım, moda dünyasına dönüş yaptı ve ünlü firmalar için takı tasarlamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Quality dergisi için objektif karşısına geçen ıpek Omurtak, yıllar sonra kendi tasarladığı takılarla birbirinden cesur pozlar verdi.

Evlenmeden aile oldular

İclal Aydın’a önceki gün City’s Alışveriş Merkezi’nde rastladım. Yanında bir süredir ilişki yaşadığı Roman Mağazaları’nın ortaklarından Süleyman Toplusoy ve ilk evliliğinden olan kızı Lal de vardı. “Eyyvah Eyvah 2” filmini izleyen üçlü, tam bir aile görüntüsü sergiliyordu...

50. yıl sergisi

Türk resim sanatının ünlü ismi Süleyman Saim Tekcan’ın eserleri, sanat yaşamının 50’nci yılı onuruna Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi’nde sergileniyor. Sanatseverler, bugün açılacak sergiyi 15 şubat’a kadar gezebilecek.

Güzelliğin adresi

Estetik operasyonlarında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Este/Medica, birçok ünlünün de tercihi oldu. Bahadır Sercan Ayar’ın sahibi olduğu, saç ekimi, göz hastalıkları ve ortopedi bölümlerinin de bulunduğu merkez, deneyimli kadrosuyla Avrupa ve Anadolu yakasındaki şubelerinde hizmet veriyor.

Eşi için şube açtı

Göksel Sunter, Ortaköy’deki mekânı Çaydanlık Cafe’nin yeni şubesini üçüncü eşi Hande Zaman için açmış. Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki kafeyi yeniden düzenleyip Cafe Çaydanlık’ın yeni şubesi haline getiren Sunter, işleri oturtması için eşine yardımcı da oluyormuş.

Transfer oldu

Nevgül Andaç, bundan 20 yıl önce skandal bir haberle gündeme gelmişti. Andaç’ın ilk evliliğinden olan kızı Melis ile ikinci kocası Bülent Alkan yasak aşk yaşıyordu ve bu haber yüzünden aile uzun süre manşetlerden düşmemişti. Eski eşiyle evlenip bir de çocuk yapan kızıyla barışan Nevgül Hanım, şimdilerde işletmecilikle uğraşıyor. Son olarak Etiler’deki Cukka ile Ortaköy’deki Matiz’i işleten Andaç, şimdi de Posh Brasserie’ye transfer oldu. Bu yeni mekânıyla yakından ilgilenen Andaç, cuma ve cumartesi akşamları da Kalamati Meyhanesi’ni işletmeye devam ediyor.

Boy George geliyor!

Müzik dünyasının efsane ismi Boy George, Türkiye’ye geliyor! Sanatçı, 21 Ocak Cuma gecesi 360istanbul sahnesinde olacak. Eğlencenin sınır tanımayacağı gecede Boy George’a dünyaca ünlü DJ Marc Vedo da eşlik edecek.
Yazarın Tüm Yazıları