Kendi stilinizi yaratın

Stil sahibi olan ve yeni şeyler denemekten hoşlananların mekanı olan Buka, içinde herkesin zevkine uygun bir şeyler bulabileceği renkli ve sıradışı bir kostüm dükkanı.

Biraz sıradışı olmaktan ne çıkar? Özellikle modayı takip etmiyor, kendinize ait bir stil oluşturmayı tercih ediyorsanız... O zaman buyrun Burçak Ertem'in kostüm atölyesi Buka’ya!

Burası aslında küçük yaşlarda başlayan bir tutkunun son durağı. Daha o yaşlarda kendine ait bir tarzı olduğunu anlatan Ertem, kıyafetlerini kendi tasarlarmış. Eğitimini tamamladıktan sonra, uzunca bir süre iletişim danışmanlığı yapmış ve en sonunda kurduğu bu renkli dünyada tasarımlarını stil sahibi kişilerle paylaşmaya karar vermiş. Cihangir Havyar Sokak’taki Buka’ya bir gün uğrarsanız, mekanın farkını daha içeri girer girmez anlarsınız.

Buka’nın sürekli yenilenen koleksiyonuna her hafta iki yeni model ekleniyor ve her modelden en fazla 10 tane üretiliyor. Talebiniz üzerine size özel kostümler de tasarlanabiliyor. İki yıl önce kurulduğunda sadece kadınlar için tasarımlar yapan markanın, son altı aydır erkek ve çocuklar için de tasarımları bulunuyor.

Her kıyafetin bir hikayesi var

Buka’nın koleksiyonunda dikkatimizi çeken ilk şey, tasarımlarda aksesuvar niteliğinde, nakışlı, üç boyutlu materyaller kullanılması. Burçak Ertem, yaratılan kostümlerin bir hikayeleri olduğunu, bunu öne çıkarmak için detaylarda en çok keçe, el işi örgüler ve nakışlar kullandığını belirtiyor. Tişört ve bluzlar üzerinde, farklı kumaş ve materyallerle kombinlenen broşlar, kimi zaman çanta ve berelere ekleniyor. Kıyafetler sadece dikiş detaylarıyla değil, bir araya gelmesi zor dediğiniz doku ve materyallerle dikkat çekiyor. Sıradışı bir aksesuvar bile tarzınızı değiştirebilir. Dalın Buka’ya, sorun, deneyin, kendinizi ödüllendirin. İşte bütün mesele bu!

Spor tercih edenlere

Rodi’de Sevgililer Günü için sadece jean değil, kazaktan eşofmana, sweatshirt’ten anorağa, kazaktan kemere kadar birçok hediye seçeneği bulabilirsiniz. Spor, dinamik ve şık bir tarzı tercih edenler için...

Yeni tutkusu saatler

Modanın güçlü markalarından GF Ferre, yeni saatlerini dünya ile aynı zamanda ülkemizde de lanse ediyor. İsviçre yapımı koleksiyonun bu modeli, şampanya rengi süet kayışı, kenarlarını süsleyen swarovski taşlarıyla dikkat çekiyor. Fiyatı: 759 Euro.

Onu şımartın

Sevgililer Günü’nü kutlamanın en romantik, seksi ve masum yolu, La Senza koleksiyonları olabilir. Danteller ve baskılarla renklendirilen markanın "Love" koleksiyonu, şu sıralar babydoll’leri, düşük belli külotları ile kadınların favorileri arasında.

İki ruh pırlanta ile birleşiyor

Sevgiyi anlatmanın en iyi yollarından biri pırlanta bezeli bir yüzük. Zen Diamond bu özel günü çok özel tasarımlarla karşılıyor. Mücevher, saat, pırlantalı çelik aksesuvarlar ve Tria tasarımlarından biriyle ona aşkınızı yeniden anlatabilirsiniz. Ayrıca mücevherleriniz bir yıl süreyle hırsızlığa karşı sigortalı. www.zenpirlanta.com

Sevgi dolu

Swatch bu özel günü yine çok özel bir koleksiyon ile karşılıyor. "Shake Your Heart" saati ve "Heartissim" adı verilen takıları hem özel ambalajları hem de şık tasarımlarıyla beğenilecek. Kırmızı saten detayıyla öne çıkan saat ve kırmızı kristal taşlardan oluşan takılar çok hoş...
Yazarın Tüm Yazıları