Kendi biletini kendi kesti

Güncelleme Tarihi:

Kendi biletini kendi kesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 00:00

“Aykut Hoca beni sevmiyor. Bu kadro ile başarılı olamıyorsak sorumlusu takımı yönetendir” sözleriyle Aykut Kocaman’ı eleştiren Brezilyalı yıldız 7 milyon Euro’yu getirirse hemen gönderilecek.Sözlerinin kendisine ait olup olmadığı sorulacak, doğruysa 50 bin TL ceza verilecek.

FENERBAHÇE’nin Brezilyalı sol beki Andre Santos kendi biletini kendi kesti. Sezonun ilk devresinde takımda yeterince şans bulamayan ve gönderimesi düşünülen sambacı, 17. haftadaki Sivasspor maçında gösterdiği performansla Aykut Kocaman’ın fikrini değiştirmesine neden olmuştu. Ancak önceki gün Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda sarf ettiği sözlerle bir anda her şeyi tersine çevirdi.

Röportajında, “Aykut Hoca beni sevmiyor. Bu kadar iyi bir kadro ile Avrupa kupalarında yoksak, ligde ve kupada kötü durumdaysak sorumlu takımı yönetendir” diyerek Kocaman’ı eleştiren Santos’un F.Bahçe’de bundan sonra forma şansı bulmasının zor olduğu belirtildi.

Santos’un röportajını pro lisans kursu nedeniyle bulduğu Antalya’dayken okuyan ve şaşkınlık geçiren Aykut Kocaman’ın Brezilyalı yıldız hakkındaki kararını değiştirdiği öğrenildi.

7 milyon bonservis bedeli belirlenen Santos’un devre arasında alıcısının çıkması ve bu parayı getirmesi durumunda gönderileceği belirtildi. Brezilya’da bulunan Santos ile henüz bir görüşme yapılmadığı ancak Türkiye’ye gelmesinin ardından, bu sözlerin kendisine ait olup olmadığının sorulacağı, ardından da büyük bir ihtimalle, “Kendine kulüp bul” denileceği öğrenildi.

50 bin dolar ceza

Santos’un görevinin başında bulunan teknik direktörünü eleştiren sözlerinin ardından kulüp tarafından ceza yönetmeliğindeki en büyük ceza olan 50 bin dolarlae cezalandırılacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Antalya kampına götürülüp götürülmeyeceği ise Aykut Kocaman’ın bu futbolcuyla yapacağı görüşmenin ardından netleşecek.

SANTOS FENER’DE NE YAPTI?

2009-2010 SEZONU

KULVAR MAÇ GOL S.KART K.KART


Süper Lig 27 5 5 0
Türkiye Kupası 7 1 1 0
UEFA Avrupa Ligi 6 1 3 0

2010-2011 SEZONU

KULVAR MAÇ GOL S.KART K.KART


Süper Lig 9 1 1 0
Türkiye Kupası 2 0 0 0
Avrupa 4 0 1 0
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!