Kendall Jenner'a hayranından 'öpücüklü' saldırı

Güncelleme Tarihi:

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 13:30

Son dönemin en gözde modellerinden Kendall Jenner bir hayranıyla fotoğraf çektirirken başına o anda hiç ummadığı bir şey geldi.

Haberin Devamı

Annesi Kris Jenner ile birlikte Paris'te bulunan model Kendall Jenner, Paris'te ünlü bir mağazının girişinde objektiflere takıldı. Siyah bir pantolonun üzerine gece mavisi bir bluz giyen Jenner, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını da kıramadı.

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Korumalarına, genç hayranının yanına yaklaşmasına izin vermelerini söyleyen Jenner, onunla birlikte fotoğraf çektirdi. Fotoğraftan sonra yanından ayrılmayan hayranı önce Jenner'a bir süre baktı. Sonra da onu öpmeye çalıştı. Kendall Jenner hiç paniğe kapılmadan soğukkanlı bir şekilde bu sevgi gösterisinden kendini kurtardı.

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Haberin Devamı

BU KADAR ÇOK HAYRANI OLANIN İŞİ ZOR

Ünlüler bazen hayranlarının sevgi gösterileri yüzünden zor anlar yaşayabiliyor, tıpkı Kendall Jenner gibi. İşte, hayranlarının bunaltıcı sevgi gösterileri yüzünden zor anlar yaşayan, kimi "olay yerinden koşarak uzaklaşan", kimi kendini korumalarına teslim eden ünlüler.

KAÇALIM BURADAN !

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Tom Cruise'un başına rol aldığı Oblivion filminin gösterimi için gittiği Çin'de ilginç bir olay geldi. Çin Seddi'ni gezmeye giden Cruise'ın etrafını bir anda bir kalabalık sardı. Hem yerli hem yabancı turistler Cruise'a büyük ilgi gösterdi. Fotoğraf isteklerini kırmayan Cruise aşırı ilgiden bunalınca çareyi koşarak kaçmakta buldu. Ünlü aktör bu sırada da bir yandan gülümsüyordu. Cruise'un korumaları da aktörün peşini bırakmadı.

HAYRANLARININ ELİNDEN ZOR ALDILAR

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Johnny Depp, konuk olduğu David Letterman'ın programına girerken kelimenin tam anlamıyla hayranlarının sevgi selinde boğuluyordu. Depp, stüdyoya doğru yürürken bir güvenlik barikatının ardındaki hayranlarına imza dağıtıp birlikte fotoğraf çektirmeye başladı. Ünlü aktör kimsenin ricasını kırmamaya çalışarak bir yandan da kısa sohbetler etti. Ancak sonra ne olduysa oldu... Depp'i gördüğü için heyecanlanan kalabalık, güvenlik barikatının ardından aktöre biraz fazla yaklaştı.Bunu fark eden güvenlik görevlileri, Johnny Depp'i apar topar kalabalığın arasından uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

BOYNUNAN SARILAN SARILANA

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Alacakaranlık serisiyle ünlenen Robert Pattinson'ın hayranları da onu nerede görürlerse görsünler boynuna sarılıp bir daha bırakmıyorlar. Genç aktörü genellikle korumaları hayranlarından kurtarıyor. Bu da pek kolay olmuyor.

POZ VEREYİM BARİ

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Aktör Hugh Grant, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlara alışıktır elbette ama böyle bir olay ilk kez başına gelmişti. Bundan birkaç yıl önce Grant, Kent şehrinde bir bara yaptığı ziyaret sırasında mekan sahibinin eşi Natalie kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Genç kadın o sırada bebeğini emzirmesine bile aldırmayarak objektif karşısına geçti ve Grant ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Hugh Grant ise olup bitene şaşırsa da gülümseyerek objektife poz verdi.

Haberin Devamı

YARDIM MELEĞİ ANGELINA

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Altı çocuk sahibi Angelina Jolie, sadece güzelliği ve Hollywood'daki başarılarıyla değil duyarlı kişiliği ve anaç haliyle de tanınıyor. 39 yaşındaki yıldız bunun bir örneğini de New York'ta katıldığı bir TV programına girerken sergiledi. Jon Stewart'ın sunduğu The Daily Show programına konuk olan Jolie, stüdyoya girmeden önce kapıda bekleyen hayranlarıyla uzun uzun vakit geçirdi. Kalabalık içinde fenalaşıp panik nöbeti geçiren bir kadın görevliler tarafından yere oturtuldu. Durumu fark eden Jolie, hemen onun yanına koştu. Jolie, yerde oturan ve kendisiyle bir fotoğraf çektirmek isteyen hayranına şaşırtan bir jest yaptı. Hayranının ayağa kalkmasını beklemeden onun yanına gidip dizlerinin üzerine çöktü. Jolie hatıra fotoğrafını da kendisi çekti.

Haberin Devamı

O HAYRANINI TACİZ ETTİ

Kendall Jennera hayranından öpücüklü saldırı

Sık sık genç hayranlarının tacizine uğrayan Justin Bieber bu kez aynı şeyi kendisi yaptı. Miami'de düzenlenen bir etkinlikte hayranlarıyla buluşan Bieber, yanına yaklaşan genç bir kızla hatıra fotoğrafı çektirirken elini göğsüne koydu. Diğer eliyle de genç kızın omuzuna sarıldı.

BAKMADAN GEÇME!