Kenan Işık'ın oğlu Mehmet Işık, ‘Bir sorun mu var?’ programına transfer oldu

Güncelleme Tarihi:

Kenan Işıkın oğlu Mehmet Işık, ‘Bir sorun mu var’ programına transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 16:26

Yeni yarışma programı Bir sorun mu var?’ın tanıtım fragmanına Kenan Işık'ın oğlu Mehmet Işık damga vurdu. Üniversite eğitimi gören Mehmet Işık, Ali Sunal'ın sunacağı 'Bir Sorun mu Var?' isimli programda görev alacak.

Haberin Devamı

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz yarışma programı sunucuları arasında yer alan usta tiyatrocu Kenan Işık’ın oğlu Mehmet Işık, televizyon dünyasına transfer oldu. BKM'nin yapımcılığını, Ali Sunal’ın sunuculuğunu üstlendiği 'Bir Sorun mu Var?' 6 Nisan Perşembe akşamı Show TV'de başlıyor. Yarışmada Kenan Işık'ın oğlu Mehmet Işık da yer alacak. Programın formatı gereği yarışmacılara karşı yarışacak olan 10'lar ekibinde yer alan Bilgi üniversitesi karşılaştırmalı edebiyat öğrencisi Mehmet Işık’ın performansı şimdiden merak konusu.

Ali Sunal, 13 yıl sonra bu kez usta “ustam” dediği tiyatrocu Kenan Işık’ın oğluyla çalışacağını öğrenince duygulu anlar yaşadı, bu anlar programın tanıtım fragmanına da yansıdı. Çekimler sırasında da hem Mehmet Işık’ın hem de Ali Sunal’ın Kenan Işık’la ilgili konuşurken gözleri doldu. Kenan Işık, 2014 Mart ayından beri komada yaşam mücadelesi veriyor. Işık, rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra sunduğu “Kim 500 Bin İster” yarışmasıyla da efsaneleşmişti. Sevenleri, tedavisi evinde süren sanatçının bir an önce uyanması için dua ediyor.

Haberin Devamı

BÜYÜK ÖDÜL 500 BİN TL

'Bir Sorun mu Var?' isimli programın formatı yarışmacıların, yarışma boyunca hiçbir soruya doğru cevap veremeyeni bulması üzerine dayanıyor. Yarışmacının 500.000 TL'lik büyük ödülü alması için yapması gereken usta başından öğrenciye, avukattan pazarcıya çeşitli mesleklerden oluşan on kişilik gruptan kimin bilemeyeceğini bilmek!Yarışmacı, 10'lar diye adlandırılan gruptan 11 sorudan 7'sine yanlış cevap verecek kişiyi bulmaya çalışacak. Final heyecanında ise tek bir doğru soru ile 500.000 TL kazanma şansı olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!