Kenan Işık’ın oğlu Mehmet Işık Ali Sunal'ın yarışmasında

Güncelleme Tarihi:

Kenan Işık’ın oğlu Mehmet Işık Ali Sunalın yarışmasında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 16:22

‘Bir Sorun mu var?’ın tanıtım fragmanlarına Kenan Işık’ın küçük oğlu Mehmet Işık damga vurdu. Programın sunucusu Ali Sunal, Kenan Işık’tan sonra oğluyla çalışıyor olmaktan duyduğu mutluluğu anlatırken duygusal anlar yaşandı. İşte, Kenan Işık’ın küçük oğlu Mehmet Işık ve Bir Sorun mu var?’ın formatı hakkında detaylar!

Haberin Devamı

Kenan Işık’ın küçük oğlu Mehmet Işık, ekranlara transfer oldu. Bir süredir komada olan ve evinde tedavi gören Kenan Işık'ın küçük oğlu Mehmet Işık, Ali Sunal’ın sunduğu “Bir Sorun Mu Var?” programında yarışmacıları zorlayacak olan ekibin arasına katıldı. Özel bir üniversitede Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü öğrencisi olan Mehmet Işık, bugün ilk kez ekranlarda görülecek.

 ALİ SUNAL’IN DUYGUSAL ANLARI

Babası Kemal Sunal’ın bayrağımı taşıyan Kemal Sunal, 2004 yılında “Sayın Bakanım” adlı dizide Kenan Işık’ın özel kalemi Cömert rolüne hayat vermişti. Ali Sunal, 13 yıl sonra bu kez usta “ustam” dediği tiyatrocu Kenan Işık’ın oğluyla çalışacağını öğrenince duygulu anlar yaşadı. Çekimler sırasında da hem Mehmet Işık’ın hem de Ali Sunal’ın Kenan Işık’la ilgili konuşurken gözleri doldu. 

Haberin Devamı

YARIŞMANIN FORMATI

Bir Sorun mu var?’ın formatı, yarışmacıların, yarışma boyunca hiçbir soruya doğru cevap veremeyeni bulması üzerine dayanıyor.  Yarışmacının 500.000TL’lik büyük ödülü alması için yapması gereken usta başından öğrenciye, avukattan pazarcıya çeşitli mesleklerden oluşan on kişilik  gruptan kimin bilemeyeceğini bilmek! Yarışmacı, 10’lar diye adlandırılan gruptan 11 sorudan 7’sine yanlış cevap verecek kişiyi bulmaya çalışacak. Final heyecanında ise  tek bir doğru soru ile 500.000 TL kazanma şansı olacak.

KENAN IŞIK SON DURUM

2 yıl önce saunadan çıktıktan sonra düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden itibaren komadan bir türlü çıkamayan usta sanatçı Kenan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

BAKMADAN GEÇME!