Kenan Çoban 2. kez evlendi… Düğün görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

Kenan Çoban 2. kez evlendi… Düğün görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 09:59

‘Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Abdülhey’ karakteriyle ünlenen Kenan Çoban, ikinci kez nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini Tarık Ünlüoğlu ile Onur Tan yaptı. Peki Kenan Çoban kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle oyunculuk kariyerine devam eden Kenan Çoban, yeniden nikah masasına oturdu.. Ünlü oyuncu, Cadde Rakkas'ta düzenlenen tören ile dünya evine girdi. Gecenin fotoğrafları davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Kenan Çoban kimdir?

Kenan Çoban 22 Ocak 1975 tarihinde Elazığ'da Türk bir ailede doğdu. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerindeki Abdülhey Çoban karakteriyle tanındı. Kenan Çoban, ilk diziye 2004 yılında dahil oldu ve 10 yıl boyunca devam etti. 2014-2015 sezonunda Beyaz Karanfil adlı dizide başrol oynadı. Dizi 27 Kasım 2014 tarihinde 6. bölümünü ile final yaptı. Kenan Çoban, ilk evliliğini 2011 yılında Dilek Özkan ile yaptı. Kenan Çoban, 5 ay evli kaldığı Özkan'a tazminat davası açarak düğün masraflarını geri istemişti. 2015 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olan Kenan Çoban, Fahri karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

KENAN ÇOBAN'IN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!