Kenan Başaran: 'Beşiktaş taraftarı lüks içinde!'

Güncelleme Tarihi:

Kenan Başaran: Beşiktaş taraftarı lüks içinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 17:21

Hürriyet yazarı Kenan Başaran, Napoli'den tarihi bir zaferle dönen Beşiktaş için çarpıcı yorumlar yaptı... "Bu takımda 'Efendilik' var ama 'Efendiler' yok. Güneş, kim hak ediyorsa formayı ona veriyor" diyen Başaran, "Beşiktaş taraftarı lüks içinde. Hem kazanmak hem de güzel oyun istiyor, oysa rakipler galip gelmenin dışında başka bir şey istemiyor" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

hurriyet.com.tr'nin başlattığı #Muhabirinizden programının bugünkü konuğu Hürriyet yazarı Kenan Başaran oldu. Hürriyet Spor Facebook adresinden canlı yayınlanan programda, Elif Altındağ ve taraftarların sorularını yanıtlayan Başaran, Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar yaptı. Kenan Başaran'ın değerlendirmeleri şöyle:

"İLK YARI SONUNDA ŞENOL GÜNEŞ'İN KAFASI KARIŞMIŞTIR"
Beşiktaş, Napoli'de ilk devre soyunma odasına girdiğinde Şenol Güneş'in de kafası karışmıştır: "Nasıl oldu bu iş" diye. Çünkü onun beklentisi ilk devre oyunu tutmak ve ilk 45'i golsüz kapatmaktı.

"ACABA İKİNCİ NARTALLO MU?" DEDİM
Dün geceye kadar Aboubakar'ın bende yarattığı izlenim şuydu: Acaba ikinci bir Nartallo mu?

"TALISCA'YA ŞAŞIRMADIM"
Gökhan İnler'in yedek soyunmasına şaşırdım ama Talicsa'nın yedekliğine şaşırmadım. Çünkü topsuz oyunda gözükmüyor. Takım savunmasına katkısı istenilen seviyede değil.

Haberin Devamı

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"TOLGA'YA KARŞI HUNHAR OLMAYIN!"
Beşiktaşlılar, kaleci Tolga'ya karşı hunhar olmamalı. Eleştirsinler ama yok edici olmamalılar. Tolga annesini toprağa verip ertesi gün maça çıktı. Göğsünde Beşiktaş arması taşıyor. O bir çizgi kalecisi. Dolayısıyla ondan kalesini terk etmesini fazla beklemesinler.

"KİM HAK EDİYORSA FORMAYI O GİYİYOR"
Tolgay, bu takımın bankosu olmak için daha cüretkar olmalı. Çünkü bu takımda 'Efendiler' yok. 'Efendilik' var ama 'Efendiler' yok. Güneş, kim hak ediyorsa formayı ona veriyor. Tolgay da daha üst perdeden rekabete girerse formayı kapar.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI LÜKS İÇİNDE!"
Beşiktaş geçen sezon yenildiğinde de güzel yeniliyordu. Bu sezon birçok maçı kazandığında güzel oynamadı. Beşiktaş taraftarı lüks içinde yani. Hem kazanmak hem de güzel oyun istiyor, oysa rakipler galip gelmenin dışında başka bir şey istemiyor.

"MARIO GOMEZ'E ABOUBAKAR KARAR VERECEK"
Gomez gelmek ister de Beşiktaş alır mı? Açıkçası onun pişman olup olmadığını bilmiyoruz. Eto'o'nun gelip gelmeyeceğine Aboubakar karar verecek.

"BEŞİKTAŞ ARTIK AVRUPA'DA SEVİYE ATLAMALI"
Bu Beşiktaş'ın artık Avrupa'da seviye atlaması lazım. Metin-Ali-Feyyaz'lı takım aslında 'yerli altın çağ'dı. Avrupa'da başarılı olamamışlardı. Beşiktaş'ın artık Avrupa'da büyük hedefler kovalaması lazım."

BAKMADAN GEÇME!