Kemerspor deplasmanda puan peşinde

Güncelleme Tarihi:

Kemerspor deplasmanda puan peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 14:53

Kemerspor deplasmanda puan peşinde

Haberin Devamı



Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - TÜRKİYE Bayanlar Futbol 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Kemer Belediyespor Kadın Futbol Takımı, deplasmanda Ankara temsilcisi Fomget Gençlikspor'la karşılaşacak.

Bayanlar 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Kemer Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Fomget Gençlikspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Ayhan Süel yönetiminde sürdürdü. Ligde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet elde eden bir maçta da yenilen Kemer Belediyespor, 6 puanla 5'inci sırada yer alıyor. Lider Fomget Gençlikspor'la deplasmanda oynayacakları maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını belirten Ayhan Süel, "Bu yıl ilk defa TFF'nin düzenlediği Bayanlar 3'üncü Ligi'nde mücadele etmeye başladık. Yeni bir takımız. İlk hafta kötü bir sonuç aldık. Yetenekli sporcularımız var. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

İlk defa deplasmana gittiklerini de belirten Ayhan Süel, "Bu da bizim için ayrı bir heyecan. Futbolcularımız ilk defa uzak bir bölgeye, deplasmana gidecek. Bir gün öncesinden gideceğiz. Bunların hepsi oyuncuların yetişmesi ve geleceği için. Futbolcularımızın çoğunluğu öğrenci. Aralarında liseyi bitirmiş, tekrar üniversiteye hazırlananlar var. Buradaki amacımız iyi birer sporcu yetiştirmek dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!