Kemerliler bayram yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kemerliler bayram yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 16:07

Kemerliler bayram yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediye personeli ve Kemer halkı için bayram yemeği düzenledi. Arslanbucak Hizmet Alanı'nda verilen yemekte Başkan Gül ve CHP Milletvekili Aydın Özer, mangal başında et pişirip servis yaptı. Başkan Gül ve Milletvekili Özer ilçede esnafları ziyaret ederek bayramlarını da kutladı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, ilçe esnaflarını ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladı. Ardından Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün belediye personeli ve vatandaşlar için hazırlanan bayram yemeğine katıldılar.
BAŞKAN GÜL VE VEKİL ÖZER MANGAL BAŞINDA
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün ev sahipliğinde Kemer Belediyesi Arslanbucak hizmet alanında düzenlenen yemeğe; Başkan Gül'ün eşi Neşe Gül, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, CHP Kemer İlçe eski Başkanı Erdem Cesur, belediye başkan yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Aslı Bayer Ulukapı, Özcan Çeliktaş, Sedat Akan, Cumali Afşin, Kemerli vatandaşlar, belediye birim müdürleri, memurlar, işçiler ve aileleri katıldı. Sıra sıra mangalların kurulduğu etkinlikte Başkan Gül ve Milletvekili Aydın Özer kendi elleriyle pişirdikleri etleri konuklarına ikram etti.
'BİRLİKTE BAŞARIYORUZ'
Kurban Bayramlarında Kemer halkıyla ve personelle buluşmayı geleneksel hale getirdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Gül, "Bizim hem Ramazan Bayramı'nda, hem de Kurban Bayramı'nda bu organizasyonları yapıyoruz. Ramazan Bayramı'nın ikinci günü, Kurban Bayramı'nın da üçüncü günü bütün esnafımızı geziyoruz, bunun yanında da daha önce Kemer Kaymakamlığı Kurban ve Ramazan bayramları programları yapılıyordu. Bizden de belediyemizin bunu yapmasını istediler. Biz de yaklaşık 7- 8 yıldır hizmet alanımızda bunu yapıyoruz. Hatta bu artık geleneksel hale geldi. Biliyorlar, anons etmemize bile gerek kalmıyor. Bütün vatandaşlar bir piknik havası çerçevesinde kurbanını kesen de kesmeyen de buraya geliyor ve beraberce bu güzelliği yaşıyoruz. Bu da onlardan biri. Biz var olduğumuz sürece de bu geleneklerimizi devam ettireceğiz. Bu hem dinimizin bize bağışladığı güzel bir olay ve örfle adetlerimizin gereksinimlerinden biri. Az önce turistler de vardı. Alman bir aile vardı, Rus aileler vardı. Onlar da bu güzel Türk örf ve adetlerini tanımak için buraya kadar gelmişler. Ben belediye personelime çok teşekkür ediyorum. Hep bu güzel hazırlığı yapıyorlar. Etimizle, köftemizle, salatamız ve hizmetimizle beraber hizmetimizi yapıyoruz. Kemer halkının bize bu desteği sürdüğü sürece biz de onlara layık olmaya çalışacağız, gayretimizi göstereceğiz" diye konuştu.
'BELEDİYE BAŞAKNIMIZLA GURUR DUYDUM'
CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer de şöyle dedi:
"Kemer Belediyemizin geleneksel hale getirdiği Kurban Bayramı programı. Uzun zamandır yapılıyormuş zaten. Ben şunu gördüm. Halkla beraber iç içe olmak o kadar güzel bir şey ki. Belediye dediğiniz halka dokunmalı, vatandaşa dokunmalı. Ben burada bunu gördüm. Kemer Belediye Başkanımızla gurur duydum. Gerçekten halkın içinde, halkla beraber. Uzun yıllar daha Kemer'e hizmet edeceğine eminim. Esnaflarla olduğumuz dönem içerisinde şimdi şunu gördüm; esnaflar belediye başkanlarını çok seviyor. Belediye başkanı her türlü sorunlarıyla ilgileniyor. Mesela sadece selam verip geçmiyor. Orada mesela belediyeyle ilgili sorunları da tek tek cevaplıyor. Belediye başkanımızı kutluyorum. Daha çok bunların devam etmesini bekliyor kendisine de buradan teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!