Kemerli öğrenciler eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Kemerli öğrenciler eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 11:15

Kemerli öğrenciler eğlendi

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin düzenlediği gezi kapsamında öğrenci ve velilerden oluşan toplam 592 kişi Antalya Hayvanat Bahçesi'ne götürüldü.

Kemer Belediyesi ilçedeki tüm öğrencilerin yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmelerini sağlamak için bir dizi gezi etkinliği düzenledi. Beldibi'nden Çıralı'ya kadar bütün okullardaki öğrenciler, sömestir tatili boyunca ücretsiz olarak Antalya Hayvanat Bahçesi'ne götürülüyor.

592 ÖĞRENCİ VE VELİSİ KATILDI

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrencilerin velileriyle birlikte katılabildiği Antalya Hayvanat Bahçesi gezileri yarıyıl tatilinin ilk haftasında 3 kez tekrar edildi. Bu gezilere öğrenci ve velilerden oluşan toplam 592 kişi katıldı. Etkinlikte gönüllerince eğlenme fırsatı bulan öğrenciler, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e ve gezide emeği geçen personele teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE ÖĞÜT

Belediye Başkanı Mustafa Gül, eğitime desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek, "Öğrencilere hem tablet hem de bisiklet dağıtan bunun yanında okulların alt yapı temizlik ve bakım çalışmalarını yapan ilk ve tek belediyeyiz. Yarıyıl tatilinde de çocuklarımıza hediye olarak geziler düzenliyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz ikinci dönem derslerine çok iyi çalışmaları ve ilçemizin başarı çıtasını daha yükseğe taşımalarıdır" dedi.

GEZİLER DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Hayvanat Bahçesi gezileri 31 Ocak ve 3 Şubat günlerinde de devam edecek. Geziler için Tekirova Mahallesi Hizmet Binası, Çamyuva Mahallesi Hizmet Binası, Kuzdere Mahallesi Semt Evi, Arslanbucak Düğün Salonu, Kemer Belediyesi Ana Hizmet Binası, Göynük Mahallesi Hizmet Binası ve Beldibi Mahallesi Hizmet Binası önünden araç kaldırılacak. Etkinliğe katılan öğrencilerle velilerin ulaşımı ve giriş ücretleri Kemer Belediyesi tarafından karşılanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!