Kemer'in gururu oldular

Güncelleme Tarihi:

Kemerin gururu oldular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 12:31

Kemer'in gururu oldular

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin desteğiyle gittikleri Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'ndan madalya ile dönen genç judocular, Kemer Belediye Başkan vekil Semih Top'u ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı.

Karaman'da yapılan Okul Sporları Judo Türkiye Şampiyonası'nda Kemer'i temsil eden Göynük Ortaokulu öğrencileri Musa Çakır 50 kiloda şampiyon, Yezda Altıntaş 32 kiloda Türkiye üçüncüsü olurken, Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu'ndan Mert Can 60 kiloda şampiyon oldu.

BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR

Kemer Belediyesi'nin desteğiyle katıldıkları şampiyonadan madalya ile dönen 3 sporcu, antrenörleri Zehra Aslan, Kadir Altınok ve takım arkadaşlarıyla birlikte Kemer Belediyesi'ni ziyaret etti. Şampiyon öğrenciler ve antrenörleri desteği için Kemer Belediyesi'ne ve Başkan Mustafa Gül'e teşekkürlerini iletti.

'HER ZAMAN DESTEK OLURUZ'

Şampiyon sporcuları Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına kabul eden Başkan vekili Semih Top, "Başarılı sporcularımıza başkanımızın tebrik ve takdirlerini iletiyorum. Sizinle gurur duyuyoruz ve her zaman yardıma hazırız. Sporun ve sporcunun daima destekçisi olacağız" dedi.

İZMİR'DE MÜCADELE EDECEKLER

Judoda başarı elde ederek Kemer'in gururu olan 3 genç sporcu temmuzda İzmir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Sporcular burada da aynı dereceleri elde ederlerse milli takıma seçilecek ve Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye adına mücadele edecek.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!