Kemer'den gönderilen yardımlar teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Kemerden gönderilen yardımlar teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 11:58

Kemer'den gönderilen yardımlar teslim edildi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi tarafından hazırlanan 70 bin kullanımlık hijyen paketi Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezi'ne teslim edildi. Askeri yetkililer Kemer Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Mustafa Gül'e teşekkürlerini iletti.

Kemer Belediyesi tarafından Afrin'de sınır güvenliğini korumak için mücadele eden askerler için hazırlanan 70 bin kullanımlık hijyen malzemesi, 9 Nisan Pazartesi günü belediye önünde düzenlenen törenle Hatay'daki Zeytin Dalı Hareket Merkezi'ne gönderildi. Yardım malzemelerini taşıyan kamyonet Hatay'a ulaştı. Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tamer Mutlu ile Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay, yardım malzemelerini 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na teslim etti. Orduya destekleri için Kemer Belediyesi'ne ve Başkan Mustafa Gül'e teşekkür eden askeri yetkililer, bir de teşekkür mektubu iletti.

ORDUDAN TEŞEKKÜR MEKTUBU

39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay'ın imzasını taşıyan mektupta, "Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini uzun süreli sağlamak maksadıyla; yüce milletimizin iradesiyle 20 Ocak 2018 tarihinde Zeytin Dalı Harekatı başlatılmıştır. Bu kapsamda harekatın başarılı olması için canlarını esirgemeden mücadele eden kahraman Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla yaptığınız destekler, Türk milletiyle onun emrinde olan Türk ordusunun birlik ve beraberlik ruhuna katkıda bulunmuştur. Ordu millet dayanışmasının güzel bir tezahürü olan ve harekata katılan personele destek verme düşünceniz son derece ulvi ve üstün bir amaca hizmet etmektedir. Yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz" denildi.

'HER ZAMAN ASKERİMİZİN YANINDAYIZ'

Teşekkür belgesini almaktan onur duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Gül de "Kemer Belediyesi ve Kemer halkı olarak her zaman devletimizin ve askerimizin yanındayız. İlçemizde rahat şekilde turizm yapıyorsak, huzurlu yaşıyorsak bunu askerimize borçluyuz. Tüm askerlerimize saygılarımızı sunuyor ve başarılar diliyorum. Arzumuz ülkemizin terörden arınmış bir ülke haline gelmesidir" dedi.

FOTOĞRAFLI1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!