Kemer'de öğrencilere bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Kemerde öğrencilere bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 16:02

Kemer'de öğrencilere bisiklet

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde belediye tarafından ortaokul öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

Kemer Belediyesi'nin İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirdiği ikinci bisiklet dağıtım törenine Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, başkan yardımcıları Ahmet Can, Semih Top, Kemal Yüksel ve Nuray Minta, birim müdürleri, öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.

İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi kurulurken Kemer Belediyesi'nin büyük bir katkı sağladığını hatırlatan Başkan Gül, "Burada, Fahrettin hocayı da anmadan geçemeyeceğim. Fahrettin hoca, Orman Bakanlığı'ndan tahsisi aldıktan sonra yıldırım hızıyla belediye meclisinden kararı geçirdik ve İmam Hatip Okulu'nun yapımını hızlandırdık. Şimdi de öğrencilerimizi ikinci kez bisiklete kavuşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum" dedi.

Öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak ve velilerin bütçesine katkı sağlamak istediklerini kaydeden Gül, "Yeni Büyükşehir Yasası ile belediyenin elinden ücretsiz okul servisi hakkı alındığı için öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. Öğrencilerimiz bisiklet kullanarak hem okula ulaşım, hep spor yapma hem de doğayla iç içe olma imkanına kavuşuyor. Bu öğretim yılı sonuna kadar 600 bisiklet, yeni öğretim döneminin başladığı eylül ayında 850 bisiklet dağıtacağız. Belediye sizin belediyeniz" diye konuştu.

Okul Müdürü Arif Yiğit de Başkan Mustafa Gül'e teşekkür etti.

Törende bisikletlerini Başkan Gül, eşi Neşe Gül ve başkan yardımcılarından teslim alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!