Kemer'de ilk iftar sevinci

Güncelleme Tarihi:

Kemerde ilk iftar sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 10:35

Kemer'de ilk iftar sevinci

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Ramazan ayının ilk iftarında Arslanbucak Mahallesi'nde vatandaşla bir araya geldi.

Kemer Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla 6 ayrı mahallede toplu iftar merkezleri kuruldu. Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, meclis üyeleri Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Aslı Bayar Ulukapı, Sedat Akan ve belediye birim müdürleri ile birlikte Kemer Otogar yanı pazar yerindeki iftara katıldı. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, vatandaşa yemek servisi yaptı, ardından da masaları dolaşarak Ramazan ayını kutladı.

Başkan Mustafa Gül, "Ramazan ayının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Mübarek Ramazan ayı boyunca 6 ayrı mahallede kurduğumuz iftar merkezlerinde 30 gün boyunca hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Ekmeğimizi bölüşmeye bekleriz" dedi.

Kemer Belediyesi tarafından Beldibi Sahil Cami bahçesi, Göynük Hizmet Binası arkası, Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu bahçesi, Arslanbucak Otogar arkası, Çamyuva Merkez Cami bahçesi ve Tekirova Merkez Cami bahçesinde kurulan iftar merkezlerinde de ilk iftar coşkusu yaşandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!