Kemer'de CHP ve MHP'den "teröre lanet yürüyüşü"

Güncelleme Tarihi:

Kemerde CHP ve MHPden teröre lanet yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 16:42

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde CHP ve MHP ilçe teşkilatları, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto için yürüyüş düzenledi.

Kemer'in CHP ve MHP ilçe teşkilatlarının işbirliği ile düzenlenen "teröre tepki ve şehitlere saygı" yürüyüşüne, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Karadüz, Kemer Alperenler Teşkilatı Başkanı Nuri Embiyaoğlu, bazı sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kemer Belediyesi önünde toplanan kalabalık, Liman Caddesinden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Yürüyüşe katılanlar, ellerindeki Türk Bayrakları ile "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Ne mutlu Türk'üm diyene", "polise uzanan eller kırılsın", "şehitler ölmez vatan bölünmez", "milliyetçi Türkiye", "Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz" gibi sloganlar attı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Meydanında saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra konuşma yapan belediye başkanı Mustafa Gül, son zamanlarda artan terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle böyle bir yürüyüş düzenlendiğini söyledi.

Yaklaşık 25 gün önce Kemer'e taşınan ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen jandarma uzman çavuş Serdar Akın'ın Kemer'deki ailesi içinde bir duyarlılık gösterip "şehitlere saygı" yürüyüşü düzenleyen iki büyük partiye teşekkür eden Gül, Kemer halkının düzenlenen yürüyüşle ülkesine ve bayrağına sahip çıkmaya çalıştığını belirtti.

Kaymakamlık ve emniyet teşkilatının yaptığı çalışmalar sayesinde Kemer'de huzur içerisinde yaşamaya çalıştıklarını ifade eden Gül, yürüyüşe katılan herkese teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!