Kemer Hatay'da tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Kemer Hatayda tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 17:02

Kemer Hatay'da tanıtıldı

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) ortak organizasyonuyla düzenlenen Kemer tanıtım gezilerinin ikinci durağı Hatay oldu. Başkan Gül, Hataylılara "Kemer'i keşfedin" çağrısı yaptı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler, Başkan Yardımcısı Tayyar Gül, turizmciler Ali Osman İlhan ve Ahmet Sarıkaya ile KETOB Temsilcisi Ayşegül Uçar'dan oluşan heyet, Hatay protokolünü ve seyahat acentelerini ziyaret etti.
VALİ ATA'YA TEŞEKKÜR
Turizmcilerle birlikte Hatay Valiliği'ni ziyaret eden Başkan Gül, Vali Erdal Ata'ya Kemer tablosu ve teşekkür plaketi takdim etti. Gül, "Hoşgörü ve medeniyetler şehri Hatay'da çok güzel bir şekilde ağırlandık. Size ve tüm Hataylılara teşekkür ediyorum" dedi. 
DEFNE BELEDİYESİ'NE ZİYARET
Kemer heyeti, Hatay'ın Defne ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Yaman'la da bir araya gelerek Kemer'in zengin turizm olanaklarını anlattı. Başkan Savaş'a teşekkür eden Başkan Gül, "Kemer'in güzelliklerini ve özelliklerini keşfetmeleri için Hataylı vatandaşları Kemer'e davet ediyorum" diye konuştu.
ACENTE TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞME
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve KETOB yöneticileri, Hatay temasları kapsamında çeşitli turizm firmalarını da ziyaret ederek ilçeye turist getirme çağrısında bulundu. Başkan Gül, acentelerle yaptığı görüşmelerde, "Belediye, otelciler ve seyahat acenteleri arasındaki birlik ve beraberlik çok önemlidir. Biz ilçemizde bu birlik ve beraberliği sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kemer heyetimize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!