Kemalpaşa'dan harekata bayraklı destek

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşadan harekata bayraklı destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 15:24

Kemalpaşa'dan harekata bayraklı destek

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa Belediyesi, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek için ilçe merkezinde bazı cadde ve sokaklara Türk bayrağı astı, esnaf ve vatandaşlara da bayrak dağıtıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Kemalpaşa Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklara Türk bayrakları asıldı. Ayrıca esnaf ve vatandaşlara da bayrak dağıtıldı.

Afrin'de şehit olan askerleri anmak ve Mehmetçiğe destek olmak için böyle bir çalışma yaptıklarını söyleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, böyle günlerde toplum olarak birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğine vurgu yaptı. Uğurlu, "Büyük Türk milleti olarak içeride ve dışardaki bütün düşmanlarımıza karşı bu şanlı Albayrak etrafında toplanarak en güzel cevabı verip, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimizi bir kez daha göstermiş olacağız. Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahramanlarımıza dualarımızla destek veriyoruz. Cenabı-ı Hak'tan ordumuzu düşmanlarımıza karşı muzaffer eylemesini niyaz ediyoruz" dedi.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!