Kemalpaşa'da yemekler yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşada yemekler yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2018 12:34

Kemalpaşa'da yemekler yarışacak

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Uluslararası Yemek Festivali, 20-23 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 60 ülkeden 1000 yarışmacının katılacağı Uluslararası Yemek Festivali 20 Nisan cuma günü kortej yürüyüşüyle başlayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu, Kemalpaşa'nın artık bir festival kenti olduğunu söyledi. Kirazıyla ünlü ilçenin bundan sonra sadece kiraz festivaline değil, uluslararası boyutta festivallere de ev sahipliği yapacağını vurguladı. Uğurlu, "20 Nisan'da başlayacak 2. Uluslararası Yemek Festivalimizin proje ortağı ülke Ukrayna, onur konuğu ülke Bosna Herkes ve onur konuğu şehir ise lezzetleri ile meşhur Gaziantep şehrimiz olacak. 3 gün boyunca devam edecek olan festivalde usta aşçılar hünerlerini sergilerken, ünlü sanatçılar da Kemalpaşalılar ile buluşacak" dedi.

Başkan Uğurlu, Fettah Can, Aleyna Tilki, Ülkü Eyüpoğulları ve Bahar Gelir'in konser vereceği festivalde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yönelik uçurtma şenliği de düzenleneceğini kaydederek, programa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılmasını beklediklerini söyledi.

KEMALPAŞA (İzmir), DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!