Kemal'i görünce gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme Tarihi:

Kemali görünce gözyaşlarını tutamadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2012 03:00

Cem Yılmaz baba oldu. Ünlü komedyenin eşi Ahu Yağtu, dün sabah saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Oğlunu ilk gördüğünde duygusal anlar yaşayan Yılmaz, onu “Dünyaya hoş geldin oğlum” diyerek sevdi.

Haberin Devamı

CEM YILMAZ HASTANEDE BÖYLE BEKLEDİ (FOTO-GALERİ)

AHU Yağtu-Cem Yılmaz çiftinin çocukları dün sabah saat 08.12’de dünyaya geldi. Yağtu, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde, son dönemin tartışma konusu sezaryen yöntemiyle doğum yaptı. Cem Yılmaz’ın Kemal ismini verdiği oğluyla ilk karşılaşması, duygusal anlara sahne oldu. Minik bebeğini görünce duygulanan ve gözyaşlarına engel olamayan ünlü komedyen, onu “Dünyaya hoş geldin oğlum” diyerek sevdi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Cihat Ünlü, hem annenin hem de bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı: “Doğum sorunsuz şekilde gerçekleşti. Hem annenin hem de bebeğin sağlıkları gayet iyi. Bebeğin ağırlığı 3 kilo 155 gram, boyu ise 49 cm. Cem Yılmaz ve değerli eşini tebrik ediyorum. Bebeklerini sağlıkla ve mutlulukla büyütmelerini diliyorum.”
Kemal bebeğin doğumu, Acıbadem Maslak Hastanesi’ni de hareketlendirdi. Hastanede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Basın mensupları içeriye alınmazken, tuvaletlere bile görevliler eşliğinde girilmesine müsaade edildi. Yakın arkadaşı Ozan Güven’le hastanenin kafeteryasında çay içen Cem Yılmaz’ın hayli neşeli olduğu ve bol bol kahkaha attığı gözlendi. Yılmaz’ın bazı hayranları da oğlunun ismini sorduklarında ünlü komedyenden “Adını Nihat Doğan koyduk” şeklinde esprili bir yanıt aldıklarını söyledi.

AYNI HALASI!
Çifti ziyarete gelenler arasında Cem Yılmaz’ın kardeşi Özge Yılmaz Çevik ile eşi Tolga Çevik ve Biricik Suden de vardı. Tolga Çevik, hastaneden ayrılırken basın mensuplarına “Çok güzel bir bebek. Allah herkese böyle bir bebek nasip etsin” dedi. Özge Yılmaz Çevik de hala olma sevincini Twitter’daki takipçileriyle paylaştı: “Tü tü tü maşallah, aynı hala!”                      

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!