Kemal Kılıçdaroğlu Gençler Tarafından Yılın Siyaset Adamı Seçildi

Güncelleme Tarihi:

Kemal Kılıçdaroğlu Gençler Tarafından Yılın Siyaset Adamı Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 13:43

KILIÇDAROĞLU, YILIN SİYASET ADAMI SEÇİLDİ.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin’de eğitim faaliyeti veren üniversitelerde gençler arasında yapılan araştırmalar sonucunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençler tarafından örnek siyaset adamı seçildiğini duyurdu.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Alpay Gürel, Türkiye’de ve KKTC’de eğitim veren Üniversitelerde gençler arasında yapılan araştırmalar sonucunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençler tarafından yılın örnek siyaset adamı seçildiğini açıkladı. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Alpay Gürel, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençler tarafından yılın örnek siyaset adamı seçilmesinde ülkemizde 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’nin seçim beyannamesinde gençlere geniş yer vermesidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı seçildiğinden bugüne ülke genelinde gençlik hizmetlerine sportif faaliyetlere kültür ve sanat etkinliklerine ve sivil toplum kuruluşlarına her zaman her yerde destek vermesi ve katkı koyması Kemal Kılıçdaroğlu’nun mütevazi yaşam biçimi mümtaz şahsiyeti ve beyefendi kişiliği Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençler tarafından Türkiye’de yılın siyaset adamı seçilmesinde önemli faktörler olmuştur" dedi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ödülünün kuruluşun Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun da katılacağı bir törenle CHP Genel Merkezinde takdim edileceği açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!