Kelkit’te doğalgaz müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Kelkit’te doğalgaz müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 11:33

Kelkit’te doğalgaz müjdesi

Haberin Devamı

KELKİT (Gümüşhane), (DHA)- GÜMÜŞHANE’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanı Ünal Yılmaz doğalgaz dağıtım hattının yapımı için başlatılan çalışmaların sürdüğünü belirterek ilçede doğalgaz kullanımıza Kasım ayında başlanacağını söyledi.

Aksa Doğalgaz CEO’su Yaşar Arslan ve beraberindeki heyet Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ı ziyaret ederek, doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kelkit’te yıl sonuna kadar 10 milyon liralık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten Aksa Doğalgaz CEO’su Arslan, bu yatırımla kurulacak 75 kilometre şebeke altyapısıyla 3 bin konuta eşdeğer aboneye doğal gaz arzı sağlamayı planladıklarını söyledi.

KELKİT DOĞALGAZLA BULUŞUYOR

Kelkit halkına sonbaharda doğalgaz konforunu yaşatmayı hedeflediklerini dile getiren Arslan, “Kelkit ilçemizde önümüzdeki 5 yılda 20 milyon lira yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu yatırımlar neticesinde, Kelkit’te doğrudan ve dolaylı olarak 80 milyon liralık bir ekonomik büyüklük oluşacak. Türkiye’de yaşayan herkesin, ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğal gaz konforundan en iyi hizmet kalitesiyle faydalanması en büyük arzumuz. Doğalgaz dağıtımı konusundaki uzmanlığımız, Gümüşhane, Bayburt, Kelkit ve Şiran bölgemiz için önemli bir avantaj olacak” dedi

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da ziyaret ve görüşmeden çok memnun olduklarını kaydederek yetkililerden gerekli sözü aldığını ve ilçede Kasım 2017 tarihinden itibaren doğalgaz kullanılmaya başlanacağını müjdeledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!