Zika Virüsü nedir? Survivor 2016 iptal mi edilecek?

Güncelleme Tarihi:

Zika Virüsü nedir Survivor 2016 iptal mi edilecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 10:59

TV8 ekranlarının fenomen haline gelen yarışma programı “Suvivor 2016”nın tüm hazırlıkları son hız devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının belli olması ile heyacanın doruklarda olduğu programa Zika virüsü korkusu yayıldı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016”da Zika virüsü korkusu başladı. Yarışmacıların tehlike altında olması nedeniyle 'Survivor 2016 iptal mi olacak?' sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar…

Ünlüler takımında yer alan Yılmaz Morgül'ü, İbrahim Yattara'yı, Tuğba Özay'ı ve dahi tüm Survivor yarışmacılarını bu yıl doğa koşulları dışında bir büyük tehlike daha bekliyor; Zika virüsü…

Tüm Dünya Bu Virüsle Nasıl Boğuşacağını Düşünüyor!

Brezilya'da 5 Ağustos'ta başlayacak Olimpiyatlar öncesinde, tüm dünya bu virüsle nasıl boğuşacağını düşünmeye başladı. Çünkü virüs, Brezilya, Ekvador başta olmak üzere Güney ve Orta Amerika'da hızla yayıldı. Peki nedir bu Zika Virüsü?

Zika virüsü hakkında bilmeniz gerekenler

Haberin Devamı

Zika Virüsü nedir?

Sivrisinekler tarafından bulaştırılıyor, henüz insandan insana bulaştığı görülmedi ama hastalığın ilk döneminde cinsel ilişki yoluyla bulaştığı açıklandı.

Haberin Devamı

Güney Amerika'da binlerce bebeğin beynine hasar veren Zika virüsü nedeniyle Orta Amerika ülkesi Ekvador'da kadınlara doğum yapmaması önerildi.

Dünya Sağlık Örgütü virüsün, Kanada ve Şili hariç batı yarım kürede 20 ülkede görüldüğünü açıkladı.

Yarışmacılar Virüsün Göbeğine Gidiyor!

Survivor 2016 yarışmacılarının gideceği yer de tam bu virüsün yayıldığı bölgenin göbeği.

Survivor 2016 yarışmacılarının gideceği Dominik Cumhuriyeti, Orta Amerika'nın hemen yanı başında yer alan bir ada. Üstelik yarışmanın yapıldığı bölgede de sivrisinekler hatırı sayılır oranda.

7 Şubat Pazar günü başlayacak olan Survivor 2016’da yarışacak olan yarışmacılar, henüz Dominik Cumhuriyeti'ne hareket etmedi.

Haberin Devamı

Henüz Hastalığa Karşı Geliştirilmiş Bir Aşı Yok!

Hastalığa karşı geliştirilmiş bir aşı falan yok henüz. Uzmanlar şimdilik tek çarenin sivrisinek ısırmasından korunabilmek olduğunu söylüyorlar. (Cengiz Semercioğlu-Hürriyet)

BAKMADAN GEÇME!