Zeynep hakaret mesajı gönderince ayrıldım

Güncelleme Tarihi:

Zeynep hakaret mesajı gönderince ayrıldım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2007 00:00

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan çocuk cerrahı Dr. Tunç Özdemir, yedi yıllık eşi Banu Özdemir’den boşanmak için açtığı davadan feragat etti.

"Binbir Gece" dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel’in kardeşi Zeynep Korel ile ilişkisi olduğu öne sürülen Dr. Özdemir, "Ben eşimi çok seviyorum. Kendisiyle anlaşıp barıştık. Boşanmak istemiyorum" dedi. Bunun üzerine dava düştü.

Avukat Fahri Alpaslan da, Dr. Tunç Özdemir’in, "Zeynep Korel ile artık ilişkim kalmadı. Kendisi bana e-posta ile hakaret içeren mesajlar gönderdi. Bu mesajlar benim aklımı başıma getirdi. Bunları ileride delil olarak kullanacağım. Eşime karşı yanlış davrandım, ama çok geç anladım" dediğini belirtti. Tunç Özdemir, eşi Banu Özdemir ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu, kayınvalidesinin kendisine "cimri" dediğini ve eşinin vücudunun koktuğunu iddia edip, bir süre önce İzmir 12. Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açmıştı. Banu Özdemir ise cevap dilekçesinde, "Yuvamızı yıkan Zeynep Korel’dir" diyerek eşinin Zeynep Korel’e aşık olduğunu iddia etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!