Zerrin Özer'den haber var

Güncelleme Tarihi:

Zerrin Özerden haber var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 21:35

Yanlış ameliyat sonucu omuriliği zarar gören ve geçtiğimiz günlerde "Yaşama sevincim kalmadı" diyen Zerrin Özer, son programında hayranlarına sürpriz yaparak ayağa kalktı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en güçlü seslerinden biri olan Zerrin Özer'in tekerlekli sandalyeye mahkum olması hayranlarını üzmüştü. Başarılı sanatçının hayatı yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla kabusa dönmüştü.

HER ŞEY NEŞTER PARÇASININ UNUTULMASIYLA BAŞLADI
Zerrin Özer ameliyat olmuş, bacağında neşter parçasını bırakılmıştı. Sonrasındaysa iddialara göre; yanlış bir ameliyat geçirmiş, neşteri çıkarmak için omuriliğe zarar verilmişti. Usta sanatçı, peşpeşe gelen bu hatalar sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.


"YAŞAMA SEVİNCİM KALMADI" DEMİŞTİ
TRT ekranlarında sunuculuğunu yaptığı programa tekerlekli sandalye ile çıkan ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada "Aylardır uyku uyuyamıyorum. Artık yaşama sevincim kalmadı" diyerek gazetecilere dert yanmıştı.

AYAĞA KALKTI
Neredeyse bir buçuk yıldır süren kabus bitti ve Zerrin Özer'den sevindirici haber geldi. Ünlü sanatçı son programında ayağa kalktı ve sahnede şarkı söyledi. Zerrin Özer'in yürüyebildiğini gören sevenleri çok mutlu oldu.

BAKMADAN GEÇME!