Zerrin Özer canlı yayında baygınlık geçirdi!

Güncelleme Tarihi:

Zerrin Özer canlı yayında baygınlık geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 13:44

TRT Müzik ekranlarında “Anılarınla Gel” isimli program yapan Zerrin Özer, canlı yayın sırasında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ve müşaade altına alınan Özer, sevenlerini korkuttu. Özer’in yayın sırasında tansiyonunun düştüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Haftanın bir günü TRT Müzik ekranlarında “Anılarınla Gel” isimli programında canlı yayın esnasında fenalaştı. Özer'e ilk müdehale TRT'nin Tepebaşı'ndaki binasında ambulans teknikerleri tarafından yapıldı. Zerrin Özer'in tansiyonunun 7'ye 5'e düştüğü ve bu sebeple fenalaştığı belirlendi. Yapılan ilk müdehalenin ardından Özer, Okmeydanı'ındaki özel Memorial Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı. Özer, burada yaklaşık bir saat müşaade altında tutuldu. Durumunun düzelmesinin ardından gece saat 01:00 sularında taburcu edilen Özer, dinlenmesi için evine gönderildi.

Özer, hastane çıkışında oldukça yorgun ve bitkin olarak görüldü. Özer, “Canlı yayında tansiyonum çok düşmüş, 7'ye 5 olduğu için fenalaştım. Allah'tan yayındayken toparladım biraz ama son anda durumu toparlamaya çalıştım. Burada gereken müdahaleyi yaptılar, iyiyim çok şükür. diyerek durumunu açıkladı. Ancak doktoru kendisine dinlenmesi gerektiğini söylemiş. Zerrin Özer'de: “Zaten haftanın bir günü program yapıyorum, onun haricinde dinleniyoruz. Ama, tabi kafanın biraz rahat etmesi lazı, bedenen ne kadar da rahat olsan, kafanın rahat olması lazım.” diye konuştu. Konuşmaya bile hali olmadığı gözlenen Özer, aile dostları ve yapımcıları aracılığı ile VIP aracına binerek evine gitti.

Haberin Devamı

Zerrin Özer kimdir?

Zerrin Özer, 4 Kasım 1962 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1970'li yılların popüler sanatçılarından olan Tülay Özer'in küçük kardeşidir. Özer, ilk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Anne ve babası küçük yaşlarında ayrılmışlar. Zerrin Özer Türk Pop müziği sanatçısıdır ve çok başarılı işlere imza atmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!