Zerrin Özer evlendi

Güncelleme Tarihi:

Zerrin Özer evlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2006 12:03

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, ikinci kez nikah masasına oturdu. Kendinden yaşça küçük emlakçı eşi Levent Süren'le Şişli Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikahta çifti dostları yanlız bırakmadı. Aile ve akrabaların yanı sıra Cemil İpekçi, Deniz Akkaya, Fikret Hakan, Halit Kıvanç, Reyhan Karaca, Ayşegül Aldinç, Armağan Çağlayan gibi ünlü isimler de nikah töreninde hazır bulundu. Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses gibi ünlüler de çiçek gönderdi. Özer'in şahitliğini Cemil İpekçi yaparken damadın şahitliğini de Mehmet Tekoğlu yaptı. Özer, nikah çiçeğini salona girmeden Fikret Hakan'ın elinden aldı.

Haberin Devamı

Levent Süren, yaşıyla ilgili gelen soruları yanıtsız bırakırken, ailesi 1978 doğumlu olduğunu söyledi. Çift balayını Özer'in televizyon programı nedeniyle 15 gün sonraya erteledi. Zerrin Özer evlenmesi ve eşi için, "Hayatımın en güzel günün yaşıyorum şuanda. Masallardaki gibi çok mutluyum. İkimizde mutlu olmasaydık bu kadar önemli bir olayı gerçekleştirmezdik. Tanrı daima mutlu etsin ve bütün sevenleri birleştirsin. Eşim TURYAP temsilcisi emlakçı ev bakarken tanıştık. Bir senedir birlikteydik" dedi.

Gelinliğini "benim ailem" dediği Cemil İpekçi'nin diktiğini söyleyen Özer, gelinliğini gece geç saatte çıkaracağını ve evlenmenin tadını çıkarmak istediğini söyledi. Dudağında çıkan uçuklar için Özer, "Birkaç gündür çok hastalandım. Hatta programda da canlı şarkı söyleyemedim. Ama evlilik yaradı sanırım" dedi. Eşi Levent Süren ise mutluluğunu "Aynı günü paylaşıyoruz. Mutluyuz. Ekleyecek birşey yok" diyerek dile getirdi. Süren, basın mensuplarının "Zerrin Özer gibi bir melekle evleniyorsunuz, neler söyleyeceksiniz" sorusu üzerine, "İki kere melek olacağım. Bende bir meleğim" dedi.

Haberin Devamı

Zerrin Özer'i bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Ayşegül Aldinç, "Zerrin benim çok eski arkadaşım ama uzun süredir görüşmüyorduk. Ama bizim kalplerimiz bir. Allah herkese böyle bir günü nasip etsin. Ama bana etmesin. Çünkü evlilik düşünmüyorum" dedi. Özer'in köpeği Zilli'ye giydirdiği pembe gelinlik ise dikkatlerden kaçmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!