Zayıflamak için her yol mübah

Güncelleme Tarihi:

Zayıflamak için her yol mübah
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Özellikle yaz mevsiminde azalan giysiler sonucu açığa çıkan vücutlar birçok kadının korkulu rüyası haline geliyor. Bunun yanı sıra kışın hareketsizlikten dolayı alınan kilolar da fena halde canımızı sıkıyor. Ancak teknolojinin son nimetleri problemli bölgelerinden yakınanların her zamanki gibi yine hizmetinde...

Bölgesel zayıflama yapılan güzellik ve sağlık merkezlerinde yok yok. Kızılötesi ışınlardan deniz yosunlarına, selülit gideren masaj aletlerinden kan dolaşımını hızlandıran ve kasları sıkılaştıran özel cihazlara kadar herşey mevcut. Size kalan tek şey, hangisini istediğinize karar verip, biraz da yemekten kesmek olacak...

İkibin yılıyla birlikte hayatımıza birçok yenilik girdi. Bunlardan biri de kadınların korkulu rüyası haline gelen kilolarıyla ilgili. İkibin yazında salına salına plajlarda boy gösteremediyseniz üzülmeyin. Çünkü milenyumla birlikte birçok yeni zayıflama yöntemi bulundu. Birçok ünlünün de bu yöntemlerle kilo verip, formda vücutlarıyla boy gösterdikleri biliniyor. Masaj teknikleri, fazlasıyla gelişmiş cihazlar ve her zamanki gibi yosun tedavisi oldukça kilolu olan ve bunlardan kurtulması zor gibi görünenlerin derdine derman. Üstelik bölgesel zayıflama için de birebir. Sonuçta şu bir gerçek ki; gelişen teknoloji herkesin özellikle kadınların emrine amade.

Glori Güzellik Merkezi

Infrasnella

Bu cihazın en önemli özelliği; enfraruj (kızılötesi ışın) ve elektrostimülasyon tekniklerinin kullanımını sağlaması. Örneğin; vücudun problemli bölgelerine verilen kızılötesi ışınlar sayesinde o bölgedeki ısı artıyor ve bazal metabolizma daha hızlı çalışıyor. Vücudun bel, karın, basen, iç ve dış bacak, kollar, sırt gibi lokal fazlalıkların olduğu bölgelere bağlanan elektrodlar buradaki kas gruplarını çalıştırarak yağ yakılmasını sağlıyor. Beş haftalık bir süre sonunda 5 ile 10 kg. arasında kilo kaybı ve iki beden incelme sözkonusu. Normalde bir spor aktivitesi esnasında kaslar yirmi dakikadan önce ısınamıyor. Oysa infresnella ile belli dalga ve yoğunlukta verilen enfraruj ışınları vücut ısısının anında yükselmesini sağlıyor. Yükselen ısı ile de metabolizma daha hızlı çalışıyor. Elektrodların görevi; vücudun problemli bölgelerine bağlandıklarında istenilen kas gruplarının çalışması sonucu yağ yakılmasını ve en önemlisi yağın enerji olarak kullanılmasını sağlaması. Bu elektrodlar sayesinde, spor ve diyetle eritilmesi zor olan sırt, kol, bel, karın ve bacaklar gibi bölgeler inceliyor. Birçok ünlü, merkezimizde bakım yaptırıyor. Şahsenem, Seren Serengil, Yasemin Koşal, Nesrin İşçi başlıca müşterilerimiz.

Tel: (0216) 449 26 11

Perfect Woman

Body Dark

Body Dark, kadınların vücutlarında gözle görülür her türlü deformasyonu ortadan kaldıran ve zamanla aşınmış bir cildi yeniden yaratan, gençleştiren bir yöntem. İçeriği; kolajen, deniz tuzu, deniz yosunu, deniz çamuru ve kilinden oluşuyor. Öncelikle problemli vücuda peeling’le masaj yaparak tıkanmış tüm gözenekler açılır ve cilde yeniden tazelik kazandıracak mineralleri tam manasıyla emecek hale getirilir. Üzerine püre kolajenle maske yapılır. Kolajen zaten insan derisine elastikiyet kazandıran bir madde. Cildin yapısında doğal olarak kolajen bulunur, ancak zamanla cilt bu kolajeni yitirir. İşte bu maske yeniden cilde elastikiyet kazandırıyor. Daha sonra cilde deniz tuzu, kil ve deniz çamurundan oluşan sıcak maske uygulanıp, üzerine strech kaplanarak yarım saat bekletilir. Cildin havayla teması kesildiğinden bu maskenin içindeki tüm zengin mineraller cilt tarafından tamamen emilir. Ardından deniz tuzu ve yağından oluşan bir madde ile tüm vücuda masaj yapılır. Masaj işlemi bittikten sonra kolajen ve elastinle zenginleştirilmiş deniz yosunundan oluşan özel bir maske uygulanır ve cilt yeniden strech ile kaplanır. Yine yarım saat sonunda vücut üzerindeki tüm maske temizlenir ve işlem bitmiş olur. En az üç seans sonra bir beden incelme sağlanır. Bir zamanlar mankenlik ve dizi oyunculuğu yapan Gabi, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bu sayede vücudunu forma soktu. Yine manken Canan Mutluer bizim daimi müşterimiz.

Tel: (0212) 265 53 88

Maybani Güzellik Merkezi

LPG Masaj Yöntemi

Her üç kadından birinde görülen selülitin tedavisi için geliştirilen bir yöntem bu. LPG yöntemi ile bayanların iki ayda selülitlerinden kurtulduğu iddia ediliyor. LPG masaj cihazı ile selülit tedavisini gerçekleştiren merkez yetkilileri: ‘‘LPG yöntemi, selülit tedavisinde başarılı sonuçları kanıtlanmış bir tedavi şeklidir’’ diyorlar. Selülitin en önemli nedenlerinden birinin kan dolaşımındaki bozukluklar olduğu bir gerçek. LPG yöntemi ile selülitli bölgeye yüksek vakumlu masaj yapılarak kaslara kadar ulaşılıyor. Böylece kan dolaşımı harekete geçiyor. Her yaş grubuna ve her cilt tipine uygulanabilen bu ağrısız yeni yöntem, haftada iki, üç kez tekrar ediliyor. 14-16 seans sonunda da selülitlerde gerileme görülüyor. Aynı zamanda da bu yöntemi tercih eden kadınların bir beden inceldikleri kanıtlanmış durumda. Maybani Güzellik Merkezi'nin en ünlü müşterisi ‘‘Yalanın Batsın’’ şarkısıyla ünlenen son dönemin en çok ses getiren şarkıcısı Hande Yener. Şöhret basamaklarını henüz çıkmadan bu merkezin müşterisi olan Yener, hala cilt ve vücut bakımını burada yaptırıyor.

Tel: (0212) 559 38 13

Fit Line Slim & Gym Center

Quantum

Infrasnella kullanıcılarına göre daha az kilo problemi olanların rahatlıkla kullanabileceği bir cihaz. Özellikle kalça, karın, kollar ve bacaklarının iç kısımlarındaki kilolardan rahatsız olanların bu fazlalıklardan kurtulmasını sağlıyor ve kaslarını sıkılaştırıyor. 20 dakikalık seanslar sonucunda, lenfatik ünitesi ile kan dolaşımını hızlandırarak vücutta toplanan ödem ve toksik maddelerin atılmasını sağlıyor. Kilosunu korumak isteyen birçok insan için de gerekli bir cihaz Quantum. Haftada üç gün 20’şer dakikalık seanslarla yaz-kış incecik vücudunuzu korumak artık elinizde.

Tel: (0212) 231 89 42

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!