Yunus Emre dizisi 39. yeni bölümü ile ekrana kilitleyecek!

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre dizisi 39. yeni bölümü ile ekrana kilitleyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 17:32

TRT 1 ekranlarının başarılı dönem dizilerinden Yunus Emre izleyicileri hem bilgilendiriyor hem eğlendiriyor. Her hafta keyifle izlenen bölümün ardından izleyiciler merakla bir sonraki bölümün fragmanını bekliyor. İşte Yunus Emre'de bu hafta yaşanacaklar..

Haberin Devamı

Yunus Emre yayınlanan 38. son bölümde pek çok soru yanıtını buldu. Merakla beklenen 39. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlanan Yunus Emre'de neler olacak? Molla Kasım Yunus'u dergâhtan göndermek için ne yapacak? Başrollerini Gökhan Atalay, Baran Akbulut, Pelin Orhuner, Ceyda Kasabalı gibi isimlerin paylaştığı dizinin yeni bölüm detayları ve fragmanı haberimizde..

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk’un oturduğu yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizide Gökhan Atalay, Baran Akbulut, Pelin Orhuner, Ceyda Kasabalı gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yunus Emre Aşkın Yolculuğunda bu hafta cevap bekleyen pek çok soru yanıtını buldu. Yunus’un Candaroğlu Argun Bey’in danışmanlığından istifa etmesinin, sonuçları ne olacaktır? Candaroğlu Argun Bey’in öfkesi, onu neler yapmaya itecektir? Dergâhı hangi tehlikeler beklemektedir? Molla Kasım’ın Yunus’a attığı iftira karşısında, Tapduk Emre’nin tutumu ne olacaktır? Bu iftira Yunus için hangi sonuçları meydana getirecektir? Yunus, dergâhtan kovulacak mıdır? 

Haberin Devamı

YUNUS EMRE 39. BÖLÜM FRAGMANI

YUNUS EMRE DİZİSİ 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Candaroğlu Argun Bey’in dergâh üzerindeki oyunu başarısız olmuştur. Argun Bey’in Kadı İlyas’a söyledikleri, asılsız çıkmıştır. Candaroğlu Argun Bey, Şahin Bey’i çağırması için Sarı Ağa’yı dergâha yollar. Şahin Bey ise Sarı Ağa’ya artık konağa gelmeyeceğini, dergâhta kalacağını söyler. Şahin Bey dergâhta kalma istediğini Tapduk Emre’ye iletir. Tapduk Emre, Şahin Ağa’nın bu isteğini memnuniyetle karşılar. Yunus ise Kadı İlyas’ın şerbeti defalarca kokladıktan sonra içmesinden, şüphelenmiştir. Yunus, bu hareketin altında yatan durumu, Kadı İlyas’a sorar ve Kadı İlyas’ın ağzından, dergâha atılan iftiraların kaynağının, Candaroğlu Argun Bey olduğunu öğrenir. Bunun sonrasında Yunus, Candaroğlu Argun Bey’in huzuruna çıkıp, görevinden istifa ettiğini söyler. Bu iki olay Candaroğlu Argun Bey’i çileden çıkarmıştır. Yunus’un görevinden istifa edip, dergâha dönmesi, Molla Kasım’ı rahatsız etmiştir. Molla Kasım, Âdem’den öğrendiği bilgileri saptırır. Yunus’u dergâh dervişleri önünde küçük düşürmek için, dinsiz olarak yaftalar. 

Haberin Devamı

Yunus Emre dizisi 39. yeni bölümü ile ekrana kilitleyecek

YUNUS EMRE 37. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yunus Emre dizisinin 37. Bölümünde Şahin Bey, Candaroğlu Argun Bey tarafından dergâha gönderilmiştir. Candaroğlu Argun Bey’in amacı, dergâhın, ahilerin isyanında ne gibi bir dahli olduğunu öğrenmektir. Şahin Bey, dergâha gelir ve Tapduk Emre tarafından kabul edilir. Candaroğlu Argun Bey, Şahin Bey’den bilgi almak için yanına çağırır. Şahin Bey ise dergâhın, ahilerin kışkırtılmasında hiçbir dahli olmadığını söyler. Candaroğlu Argun Bey ise görevine dönüp haber getirmeye devam etmesini söyler. Molla Kasım ile Yunus, Âdem’in talimi konusunda münakaşa ederler. Bu durum Tapduk Emre’ye akseder.

Haberin Devamı

Tapduk Emre, Molla Kasım’a gereken uyarıları verir. Hanım Ana ve Zahide ise Bacım Sultan’ın ağzını arar. Neden Şahin Bey’i reddettiğini ve gönlünde başka birinin olup olmadığını sorgularlar. Bacım Sultan ise sürekli konuyu geçiştirir. Şahin Bey, Kadı İlyas’ın dergâha, yemeğe geleceği bilgisini Argun Bey’e verir. Candaroğlu Argun Bey ise, dergâhın adını kötüye çıkarmak için tuzağını kurar. Şahin Bey’e, yemekte ikram edilecek şerbetleri, şarap ile değiştirmesi emrini verir. Şahin Bey, bu durumdan şikâyetçi olsa da emri yerine getirmiştir.

 

BAKMADAN GEÇME!