Yunus Emre 38. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre 38. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 20:14

Yunus Emre 38. bölüm fragmanında bu hafta hareketli gelişmeler meydana geliyor. Dizinin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlı sahnelerin yer aldığı bir bölümün geldiği ortaya çıktı. Peki Yunus Emre 38. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

Haberin Devamı

Yunus Emre 38. bölüm fragmanında dergah'a şok bir baskın yapılıyor. TRT 1'in sevilen dizisi Yunus Emre bu hafta 38. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Yunus Emre 38. bölüm fragmanında ortaya çıkan detaylar

TRT 1'nin Ocay ayından beri yayında olan dizisi Yunus Emre'nin hayatının anlatıldığı ‘Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’ dizisinde heyecan dorukta. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ,Yönetmen Emre Konuk olan Yunus Emre'de 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

37. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yunus Emre 37.Bölüm. TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 37. Bölümünde Şahin Bey, Candaroğlu Argun Bey tarafından dergâha gönderilmiştir. Candaroğlu Argun Bey’in amacı, dergâhın, ahilerin isyanında ne gibi bir dahli olduğunu öğrenmektir. Şahin Bey, dergâha gelir ve Tapduk Emre tarafından kabul edilir. Candaroğlu Argun Bey, Şahin Bey’den bilgi almak için yanına çağırır. Şahin Bey ise dergâhın, ahilerin kışkırtılmasında hiçbir dahli olmadığını söyler. Candaroğlu Argun Bey ise görevine dönüp haber getirmeye devam etmesini söyler. Molla Kasım ile Yunus, Âdem’in talimi konusunda münakaşa ederler. Bu durum Tapduk Emre’ye akseder. Tapduk Emre, Molla Kasım’a gereken uyarıları verir. Hanım Ana ve Zahide ise Bacım Sultan’ın ağzını arar. Neden Şahin Bey’i reddettiğini ve gönlünde başka birinin olup olmadığını sorgularlar. Bacım Sultan ise sürekli konuyu geçiştirir. Şahin Bey, Kadı İlyas’ın dergâha, yemeğe geleceği bilgisini Argun Bey’e verir. Candaroğlu Argun Bey ise, dergâhın adını kötüye çıkarmak için tuzağını kurar. Şahin Bey’e, yemekte ikram edilecek şerbetleri, şarap ile değiştirmesi emrini verir. Şahin Bey, bu durumdan şikâyetçi olsa da emri yerine getirmiştir. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Candaroğlu Argun Bey’in yaptığı oyun başarılı olacak mıdır? Yunus, nasıl bir hamle yapacaktır? Şahin Bey, bu oyun sonrası nasıl bir tutum gösterecektir? Kadı İlyas, bu oyundan nasıl etkilenecektir? Dergâhı hangi tehlikeler beklemektedir? Molla Kasım ve Yunus’un arasındaki gerginlik artacak mıdır? Bacım Sultan ile Yunus arasındaki gönül meselesi ortaya çıkacak mıdır? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 37. Bölümde.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE 38. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

 

YUNUS EMRE 35.-36. BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 35. Bölümünde İsmail, Yunus ile Bacım Sultan’ın arasını yapabilmek için çeşitli girişimlerde bulunmuştur. Bacım Sultan da Yunus da İsmail’in bu girişimleri sonucunda mahcup olmuşlardır. Âdem, Tapduk Emre tarafından Molla Kasım’ın yanına verilmiştir. Bu durum, Molla Kasım’ın hoşnutsuzluğuna neden olmuştur. Candaroğlu Argun Bey ise oğlu Şahin’i çağırmıştır. Candaroğlu Argun Bey, oğlu Şahin’e Bacım Sultan’ı isteyecektir. Yunus ise bu bilgiyi öğrendiğinde adeta yıkılmıştır. Haber, konakta yayılmıştır. Zahide, Bacım Sultan’ın Tapduk Emre’den istenecek olmasından hoşnut olmuştur. Zahide dergâha bu haberi vermek için gider. Durumu öğrenen Bacım Sultan, Şahin’le evlenmeye karşı çıkar. Hanım Ana’ya da duygularını anlatır. Zahide, Bacım Sultan’ı ikna etmeye çalışsa da başarısız olmuştur. Bacım Sultan ile Yunus bu durum karşısında nasıl bir tutum göstereceklerdir? Tapduk Emre tüm bu olanlar karşısında ne yapacaktır? Kızı Bacım Sultan’ı Şahin Bey’e verecek midir? Zahide, Bacım Sultan’ı ikna etmek için hangi yollara başvuracaktır? Şahin ile Yunus karşı karşıya gelecek midir? Tapduk Emre tarafından Molla Kasım’ın yanına verilen Âdem ile Molla Kasım arasında neler yaşanacaktır?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!