Yolanthe çocuk istiyor

Güncelleme Tarihi:

Yolanthe çocuk istiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 10:48

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, Hello! dergisi için objektif karşısına geçti. Cabau, röportajda eşine duyduğu aşktan ve çocuk hayallerinden de söz etti.

Haberin Devamı

Türkiye’de “yenge” olarak tanınan Yolanthe Cabau, burada gördüğü ilgiden çok memnun... “Daha biz gelmeden önce Türkiye’de adım ‘Yenge’ olarak anılmaya başlamış bile. Başlangıçta bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama şimdi çok mutluyum; çok tatlı mesajlar alıyorum” diyen Cabau, eşi Wesley Sneijder’le yaşadığı aşkı ise şöyle kelimelere döküyor:

Bakışları beni hâlâ eritiyor
“Wesley gözlerimin içine baktığında, beni ne kadar çok sevdiğini hissediyorum. Onun bakışları beni hâlâ eritiyor. Bence dünyadaki en hoş ve en tatlı adam o. Tanrı kısmet ederse, çocuk sahibi olmayı da çok istiyoruz; planlı ya da plansız... Anne olmak hayalim ve umuyorum ki bu bir gün gerçekleşecek. Güzel bir evliliğin sırrına gelince: Her zaman ilk özür dileyen olun ve asla yatağa kızgın girmeyin. Birbirinize her zaman sevdiğinizi söyleyin ve bunu yapmayı sakın bırakmayın.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!