Yine çıplak poz veririm

Güncelleme Tarihi:

Yine çıplak poz veririm
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2006 00:00

Henüz 16 yaşındayken İngiliz Daily Sun Gazetesi’ne verdiği üstsüz pozlarla adını duyuran, 80’li yılların kült figürlerinden Samantha Fox, önceki akşam "Beyaz Show"a konuk oldu. Fox, Beyaz’ın sorusu üzerine, gerekirse yine çıplak poz vereceğini söyledi.

KARİYERİ boyunca seksi dış görünüşünü müziğinin önünde tutan, buna rağmen, İngiltere listelerinde üç numaraya kadar yükselen, "Touch Me" ile başlayan ve "Do Ya, Do Ya" (Wanna Please Me) ile devam eden birçok hit şarkıya imza atan Samantha Fox, "Beyaz Show"a konuk oldu. 18 yıl önce İzmir’de bir konser verdiğini söyleyen Fox, "Türkiye’de gördüğüm ilgiye inanamıyorum. Havalimanına geldiğim zaman çok şaşırdım ve çok duygulandım. 18 yıl önce geldiğimde herhalde Türkler üzerinde çok iyi bir izlenim bıraktım" dedi.

GİTARİSTİ ÇARPILDI
/images/100/0x0/55ea2c22f018fbb8f86f897a

"Beyaz Show"da Türkiye’ye ikinci gelişi olduğunu söyleyen Samantha Fox, "18 yıl önce gelişimde, gitaristimle çok kötü bir tecrübe yaşadım. Konserimde gitaristimi elektrik çarpmıştı. Artık yeni gitaristim var. Plak şirketleri genelde daha ön planda olan ülkelere anlaşma hazırlıyorlar. O yüzden Türkiye çok fazla düşünülmüyor. Bu nedenle de buraya gelmem gecikti. Londra’da doğup büyüdüğüm için orada birçok Türk topluluğu var. Onların içinde büyüdüm. Yusuf diye bir Türk arkadaşım vardı, harika bir insandı" dedi.

TARKAN’LA DÜET

Fox, canlı yayına bağlayan izleyici Fatma Arıca’nın "Samanta Fox, Türk sanatçılardan kimi dinliyor ve Türkiye’den kiminle düet yapmayı düşünür" sorusuna, "Tarkan’ı dinliyorum ve Tarkan’la düet yapmak isterim. Tarkan’ın yeni albümü çok güzel olmuş. Bu gece de (Gökhan Özen’i kastederek) yeni bir yetenekle tanıştım. CD’sini yeni aldım, kulağa çok güzel geliyor" dedi.

Beyaz’ın "Şarkılarınızın yanı sıra, güzelliğiniz, özellikle göğüslerinizle gündeme gelmiştiniz, yıllar sonra böyle seksi pozlar vermeyi düşünür müsünüz" sorusunu yanıtlayan ünlü yıldız, "Hálá çok güzelim. Üçüncü sayfa pozlarımın üstünden çok uzun süre geçti. Çok güzel, çok artistik bir magazin pozu olursa belki yapabilirim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!