Yılın düÄŸünü sosyeteyi buluÅŸturdu

Güncelleme Tarihi:

Yılın düğünü sosyeteyi buluşturdu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 31, 2012 11:53

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in Bilgün Sazak’la evliliğinden olan küçük kızı Emine’nin Ali Kürşat’la düğünü Ayvalık’ta sosyeteyi ‘yalınayak’ buluşturdu.

Haberin Devamı

KÜÇÜKKÖY Belediye BaÅŸkanı Mesut Ergin’in kıydığı nikâhtan bir hafta önce koyda hazırlıklar baÅŸladı. Badavut Yarımadası’nda bulunan, tarihten izler taşıyan sütunların olduÄŸu, KürÅŸat Ailesi’nin sahibi olduÄŸu koya  iÅŸ, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerin çoÄŸu özel yatlarıyla geldi. Çiftin nikâhının kıyılmasının ardından Koç ve Boyner Aileleri’nin teknesinin yanı sıra koyda bulunan tün misafirlere ait olan tekneler bir dakika süreyle siren çalarak yeni evli çifti selamladı. Cem Boyner, eski eÅŸi Bilgün Sazak ve eÅŸi Ãœmit Boyner’le birlikte tüm misafirlerini iskelede karşıladı. Â

Tekneyle sahile geldi

Haberin Devamı

EMİNE Boyner ve Ali Kürşat çifti Cem Boyner’in özel yatından bir tekneye binerek, nikâhın yapılacağı koya geldi. Teknede sürekli birbirlerine sarılan Boyner ve Kürşat, iskelede çiftin aileleri ve yakın dostları karşıladı. İskeleden koya adım atan çift alkış yağmuruna tutuldu.

Evlerini açtılar    Â

CEM Boyner küçük kızı Emine Boyner’in düğününe katılacak olan misafirler için Ayvalık’ta  3 otel kapattı. Ayrıca Koç Ailesi, Komili Ailesi ve Sabancı Ailesi düğün için gelecek misafirlere de evinin kapılarını açtı. Dün akşam koyda yapılan ve sosyetenin ünlü isimlerinin katıldığı nikah törenin ardından çift bugün Kürşat Ailesi’nin Cunda Adası’ndaki evinde düğün eğlencesi gerçekleştirecek.

        Â

         Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!