Yıldızları buluÅŸturan düÄŸün

Güncelleme Tarihi:

Yıldızları buluşturan düğün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2011 15:22

FUTBOL ve sanat camiasına yakınlığıyla bilinen İzmirli işadamı İbrahim Görücüoğlu, yaşamını Ezgi Erez ile birleştirirken; tanınmış isimler onu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

DÜĞÜNDEN FOTOÄžRAFLAR    Â

Ayfer-Ali Erez çiftinin kızı Ezgi Erez ile Ferhunde-Orhan Görücüoğlu’nun oğlu İbrahim Görücüoğlu’nun düğünü İzmir Swissotel Grand Efes’te yapıldı. 2005 yılında başlayan aşklarını düğünle taçlandıran çiftin nikahını Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur kıyarken, tanıklıklarını ise A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve Ezgi Erez’in kız kardeşi Ekin Kalkan üstlendi. Milano’da 20 yıl yaşayan ve bu dönemde İtalya’da top koşturan futbolcularla arkadaşlığını ilerleten Ayhan Nakliyat’ın CEO’su İbrahim Görücüoğlu, Türkiye’ye döndükten sonra da ünlü isimlere Çeşme’de ev sahipliği yaptı.

Düğünde sanat ve futbol dünyasının ünlüleri de Görücüoğlu’nu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ata Demirer, Özge Borak, Demet Akbağ- Zafer Çika çifti, Sinem Kobal, Oktay Kaynarca, futbol camiasından Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener, Cemal Aydın, Abdullah Avcı, Yılmaz Vural, Arda Turan, Necati Ateş, Ümit Davala, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Tümer Metin, Emre Aşık, Orhan Ak ile çok sayıda tanınmış isim de düğüne katıldı. Törene eşleriyle katılan ünlü futbolcular devre tatiline İzmir’deki düğünle başlamış oldu.
  Â
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!