Yıldız tenisçiler İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Yıldız tenisçiler İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2011 11:48

Dünyaca ünlü tenisçiler bu toplantıdaydı.

Haberin Devamı

Süzer’den
okul şartı

İş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Meclis’e girmek için milletvekili aday adayı olmuş, ancak birçoğu hayal kırıklığına uğramıştı. Memleketi Gaziantep’ten milletvekili aday adayı olan Süzer Holding’in ortaklarından Cennet Süzer ise CHP’nin Gaziantep 4. sıra milletvekili adayı olmayı başarmıştı. Süzer, seçimlere sayılı günler kala Gaziantep’teki seçim çalışmalarına hız vermiş. Son araştırmalara göre Meclis’e girmesi kesinleşen ve mitinglerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun hemen arkasında yer alan Süzer’e, şimdilerde İstanbul’daki işadamı dostlarından Gaziantep’e yatırım yapma teklifi yağıyormuş. Ailesi adına memleketine birçok okul yaptıran Cennet Süzer ise eğitim konusunda 81 il arasında 80’inci sırada yer alan Gaziantep için işadamlarına okul yaptırmalarını şart koşuyormuş.

*

Haberin Devamı


Yıldız tenisçiler İstanbul’da
Dünya tenisinde kadınlarda en üst düzey turnuva olan WTA Championships, bu yıl 25-30 Ekim günleri arasında İstanbul’daki Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde düzenlenecek. Turnuvanın tanıtımı için geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel’de bir basın toplantısı yapıldı. Dünyaca ünlü tenisçiler Vera Zvonareva, Jelena Jankovic, Victoria Azarenka ve WTA CEO’su Stacey Allaster’in de katıldığı toplantının ardından da bir kokteyl düzenlendi. Gecede sahneye çıkan dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis, Deborah Meyers ve George Perris ile imza attığı sahne şovuyla davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

*

İçki göbeği
Sanatçı kişiliğinden çok, sıra dışı giyim tarzı ve 10 parmağına birden taktığı yüzüklerle adından söz ettiren ressam Haluk Akakçe’yi önceki gün Nişantaşı’nda gördüm. Şoförünün kullandığı beyaz Rolls-Royce marka aracında bile elinden içki kadehini düşürmeyen Akakçe, otomobille aynı renkteki takım elbisesi, spor ayakkabıları ve gözlüklerinin yanı sıra tişörtünden dışarı taşan göbeğiyle dikkat çekiyordu.


*

Mermerciler
yol kesti
Cem Uzan’la yaşadığı aşk nedeniyle İstanbul-Paris arasında mekik dokuyan Derin Mermerci, geçtiğimiz hafta Türkiye’ye dönmüştü. Yakınlarıyla hasret gideren Derin Hanım’ı önceki gün annesi Ender Mermerci’yle Nişantaşı’nda gördüm. Reasurans Pasajı’ndaki Zanzi Bar’da kahve içen anne-kız, keyifli sohbetin ardından araçlarına binmek üzere yolun karşısına geçerken, akan trafik bir anda durdu. Herkes ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, Ender Mermerci’nin korumalarının trafiği durdurarak anne-kıza yol açtıkları anlaşıldı.

*

Haberin Devamı

Örnek davranış
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bebek Şenliği’ne bu yıl da birçok marka ve moda tasarımcısı katıldı. Şenlikte bu yıl “Kaan Kid’s Shop” adlı bir de oyuncak standı açıldı. TAV Genel Müdür Yardımcısı Eda Bildiricioğlu’nun Doğa Koleji üçüncü sınıfta okuyan 9 yaşındaki oğlu Kaan Özelmas, bir çocuğun eğitimine katkıda bulunmak amacıyla üç gün boyunca logosunu kendi tasarladığı stantta satış yaptı.


KISA KISA
---------
45. yılı
kutladılar
Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels&Resorts International, kuruluşunun 45’inci yılını Dedeman Ankara’da kutladı. Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Dedeman Hotels&Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu ve Dedeman Ankara Genel Müdürü Nadir Kadakal’ın ev sahipliği yaptığı gecede misafirlere Dedeman otellerinin bulunduğu ülke ve yörelere ait lezzetler ikram edildi, ayrıca görkemli bir pasta kesildi.

*

Haberin Devamı


Yalılara Çelebi imzası
Türkiye’nin yanı sıra yurtdışındaki çalışmalarıyla da dikkat çeken iç mimar Pınar Çelebi, Nurol’un Gürcistan-Batum’daki yeni projesi için bir süredir İstanbul-Batum arasında mekik dokuyordu. Başarılı projeleriyle adından söz ettiren Çelebi, şimdi de İstanbul Boğazı’ndaki birçok yalıyı elden geçiriyormuş.

*

Dünya Kabin Memurları Günü kutladı
Yaklaşık 6 bin kabin memurunu temsil eden TASSA Havayolları Kabin Memurları Derneği, Dünya Kabin Memurları Günü’nü Nossa Costa Restoran’da kutladı. TASSA Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Levi’nin ev sahipliği yaptığı davet, Gökhan Tepe, Ayla Çelik, Murat Evgin, Mustafa Ceceli ve Eda-Metin Özülkü’nün şarkılarıyla renklendi.

Haberin Devamı

VİTRİN
------
Her zevke
Hatemoğlu, 2011 İlkbahar-Yaz sezonunu “Her zevke, her bütçeye, her erkeğe” sloganıyla hazırladığı ‘hatemoğlu’, ‘html’ ve ‘hatem saykı’ koleksiyonlarıyla karşılıyor. Hatemoğlu’nun gençler için hazırladığı yeni markası h-teen de 12 yaş üzeri gençlere birbirinden şık smokin ve takım elbiseler sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!