Yılbaşı saçları

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı saçları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Erdem Kramer yeni yıl saçlarını Kelebek okurları için hazırladı.

Ünlü kuaför Erdem Kramer, hanımlara yeni yılın kesim tarzlarından renklerine ve yaşlara göre saç boylarına kadar önemli tavsiyelerde bulundu. Yılbaşı gecesi için yarattığı üç ayrı model de hanımların ilgisini çekecek. Senede birkaç kez Paris'e giderek defileleri ve saç sovları izleyen Kramer, gördüğü modelleri kendi estetik anlayışına göre seçip alıyor. Bu yıl yüzde yüz açık saçın sıkça tercih edileceğini vurgulayan Kramer, gece ise yine topuz modellerin ön planda olacağını söylüyor.

Kısa saçın önemi

Orta yaşa yaklaşan hanımların kısa saç kullanmalarını, kesimlerin çene hizasını geçmemesini tavsiye eden Kramer ‘‘Kısa saç insanı bakımlı, dinamik ve modern yapar. Omuz hizasını geçen saçları çok genç hanımların kullanması gerekir’diyor. Saçlardaki katların yeni yılda azalacağını belirten Kramer, küt modele yakın kesimler yapacaklarını belirtti. Renklere gelince özellikle naturelliği ön plana çıkaracaklarını belirten ünlü kuaför, bakır, kahve, fındıkkabuğu ve buğday tonlarını tercih ettiklerini açıklıyor.

Yazı: Filiz ÖCAL AKÇİN Fotoğraf: Sinan ÖZBALKAN

Nostalji her zaman

Erdem Kramer 30'ların nostalji kokan dalgalı saçlarının yeni yılda da favori olacağını vurguluyor. Bu model şık bir elbise için tamamlayıcı olabilir.

Tokalı at kuyruğu

At kuyruğu saçlar günlük yaşamda olduğu gibi şık bir tokayla gece de rahatlıkla kullanabilecek. Hanımlar bu modeli spor abiye kıyafetlerle rahatlıkla tercih edebilirler.

Abartılmış İspanyol topuzu

Geçtiğimiz yıllarda çok moda olan dağınık topuzları yeni yılda yerini son derece net modellere bırakacak. Büyük ve sabit topuzlar da revaçta.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!