Yeter 18. bölüm fragmanları yayında!

Güncelleme Tarihi:

Yeter 18. bölüm fragmanları yayında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 09:24

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yeter'in 18. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümü 28 Nisan Perşembe günü gösterilecek olan Yeter dizisinde Aylin Yekta ile ilgili gerçekleri öğrenmeye başlıyor. İşte Yeter dizisi 18. bölüm fragmanları ve detayları...

Haberin Devamı

Yeter dizisi 18. bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Yeter dizisinde Yekta'nın gizlediği herşey birbir ortaya çıkıyor. Ebru'nun ölümü ile ilgili ortaya çıkan gerçek Aylin'e büyük şok yaşatıyor. Yeter 18. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

YETER 18. bölümü ile 28 Nisan Perşembe akşamı ATV'de..

YETER 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ebru'yu öldürdüğü şüphesiyle hakkında cinayet davası açılan Yekta'nın kurtulmak için tek umudu; Ebru'nun yaşıyor olma ihtimalidir. Bulduğu her ipucunun peşinden gider. Bir ipucu da İdil'dir. Yekta; İdil ve Ebru'nun işbirliği içinde olduğundan şüphelenmeye başlar. Eğer idil Ebru'yla görüştüyse; bu yönde ifade vermesi Yekta'yı temize çıkaracaktır. Ancak İdil birden ortadan yok olur. Yekta her ne kadar Aylin'i oğlu için fedakârlık yaptığına ikna etmeye çalışsa da; Aylin onun Ebru'yla birlikte olmasını atlatamamıştır. Yekta duruşmaya yoğunlaşırken; Aylin'in eline göndereni belli olmayan bir paket gelir.

Haberin Devamı

YETER 18. BÖLÜM FRAGMANLARI

Yeter 18. Bölüm 1. Fragmanı

Yeter 18. Bölüm 2. Fragmanı

YETER 17. BÖLÜM ÖZETİ

Ebru'nun denize düşmesiyle Yekta bir anda kendini cinayet şüphelisi olarak bulur. Birlikte olduklarını polisten gizler ancak aile çevresinde haberin dalga dalga yayılmasına engel olamaz. Yekta'nın Aylin'e sadakatini bilen herkes şoktadır. Yekta; evliliklerine bir şans daha vermesi için Aylin'i ikna etmeye çalışırken, Aylin'in bir anne olarak asıl derdi o evde çocuklarının güvende olmamasıdır.

Aylin gitmekle kalmak arasında bir kere daha sıkışır. Yekta, Aylin'in kalbini kazanmak için İdil'i evden kovar. Ancak İdil'in büyük bir planı vardır. Kaan'ın başına gelenlerin Duru'nun da yaşamasından korkan Zafer onu Yekta'dan almaya karar verir. Elindeki tek güç çocuğun nüfusta hâlâ onun görünmesidir.

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!