Yeter 10. yeni bölüm fragmanı: Yekta zor durumda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter 10. yeni bölüm fragmanı: Yekta zor durumda - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 22:09

Yeter dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleri ve yeni gelişmeleriyle 3 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Yeter 10. bölümünde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölüm detayları ve fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Heyecan dozu yüksek sahneleri ile Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yeter geçtiğimiz saatlerde nefes kesen sahnelere tanık olduğumuz 9. bölümü ile ekranlara geldi.

Heyecanın zirve yaptığı son bölümün ardından izleyiciler şimdi de dizinin bir sonraki bölümünde neler olacak merak etmeye başladı.

Yeter 10. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak soruları gelmeye başladı. Herkesin büyük merakla beklediği Yeter dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeter 10. Bölüm Fragmanı

YETER 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

25 Şubat Perşembe akşamı ATV'de yayınlanan Yeter 9. bölümünde; Kızının Yekta'nın elinde olduğundan emin olan Aylin, bu gerçeği ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Herşeyi göze alan Aylin'in ikna çabalarını başta reddeden Yekta, yeni planlarını hayata geçirmek için harekete geçmiştir ve kendi şartlarını Aylin'e dayatmak için çabalamaktadır.

Haberin Devamı

Aylin kızını bulmak için herşeyi göze almıştır. Yekta'nın tüm şartlarını kabul etmek zorunda kalmıştır. Ancak Aylin eli kolu bağlı oturmak yerine kızına ulaşmak için ipuçlarının peşine düşmüştür. Aklındaki planları uygulayarak Ebru'ya kadar ulaşmayı başarmıştır.

Yekta ise kendisine yapılanların intikamını tek tek herkesten acımasızca almaya başlamıştır. Oynadığı oyun içerisindeki tüm oyunları hayata geçirirken elinde bulunan Duru'yu da kullanarak herşeyden sıyrılmaya çalışmıştır.

Yeter dizisinin 10. yeni bölümü 3 Mart Perşembe akşamı ATV'de!

BAKMADAN GEÇME!