Yeşil Deniz 71.bölümde İsmail şoku yaşanıyor - İzle

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Deniz 71.bölümde İsmail şoku yaşanıyor - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 10:46

Yeşil Deniz'de bu hafta; Bahri ve Serhat'ın imtikan planı yüzünden zarar gören İsmail vurulur ve hastaneye yetiştirilir. Hastanede yaşam savaşı veren İsmail yaşayacak mı? 

Haberin Devamı

TRT 1 kanalının Pazartesi günleri yayınlanan eğlenceli ve samimi aile dizisi Yeşil Deniz, geçtiğimiz hafta izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Neşe’nin tarım ilacı içerek kendine zarar vermesi bölümün en çok konuşulan olayı olmuştu. Son bölümde herkesi ekrana kilitleyen Yeşil Deniz’in yeni bölümü 71.bölümün fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? İsmail yaşayacak mı?


YEŞİL DENİZ 71.BÖLÜM FRAGMANI

YEŞİL DENİZ 70.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Süleman ve Sibel’in boşanmayacağını öğrenen Neşe çareyi tarım ilacı içerek kendine zarar vermekte bulmuştur. Ancak ölümle pençeleşmeye başladığı ilk andan itibaren yaşamanın öyle kolay vazgeçilecek bir şey olmadığını anlar. Bu arada Neşe’yi kırdığını düşünen Emine de sanki olacakları hissetmiş gibi onu evinde ziyaret etmek ister. Ancak eve gittiğinde gördüğü tablo onun iç dünyasını bir anda altüst edecektir.

İsmail ve Yakut ise son günlerde Feridun meselesi yüzünden gergindir. Yakut her ne kadar İsmail’e her şeyi anlatmış olsa da jandarmanın henüz yakalayamadığı Feridun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmektedir. Sezai’nin paraları bildiğini öğrenen kız biraderler ise yeniden bir araya gelir ve paraları saklayacak yeni bir yer bulurlar. Ancak sergiledikleri şüpheli tavırlar bu kez de başka bir ismin dikkatini çekecektir. Hastaneye kaldırılan Neşe’ye ne olacaktır? Süleman ve Sibel bu durumdan nasıl etkilenecektir? Ersin ve Bahri Serhat’tan intikam almak için kolları sıvarken sürpriz bir gelişme Yakut ve İsmail’i nasıl bir tehlikenin içine itecektir?

Yeşil Deniz 71.bölümde İsmail şoku yaşanıyor - İzle

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ KONUSU
Sımsıcak bir Ege hikayesi: Yeşil Deniz…
Doksanlı yıllarda bir Ege kasabası hayal edin. Sıcak samimi insanların yaşadığı tipik ege evlerini, sokaklarında motosiklet çığlıklarını, traktör seslerini, yol kenarında usul usul otlayan ineklerini, yemyeşil bir denizi andıran ovalarını, mezarlığındaki servilerini, dağlarındaki ağaçlarını ve uzayıp giden incecik yollarını. İşte böyle bir yerdir Yeşilova kasabası. Belediye hoparlöründen 24 saat anonsların yapıldığı, herkesin herkesi tanıdığı ve hakkında dedikodu yapacak kadar malumata sahip olabildiği, bırakın cep telefonlarını henüz normal telefonların bile her evde bulunmadığı; aşkların, komşulukların, arkadaşlıkların en sahici halleriyle yaşandığı sıcacık, sevimli bir yer.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Burak Serdar Şanal - Rolü: İsmail Bakır
Öykü Çelik - Rolü: Sedef Makasçı
Melis Babadağ -Rolü: Zümrüt Çakırlı
Mert Turak - Rolü: Süleyman
Burak Alkaş - Rolü: Cemil
Ali Barkın - Rolü: Emin
Emin Gürsoy - Rolü: Hicabi Makasçı
Semiha Bezek- Rolü: Neşe
Elvan Dişli - Rolü: Emine

 

BAKMADAN GEÇME!