Yepyeni bir alışveriş dergisi: Keyifli Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Yepyeni bir alışveriş dergisi: Keyifli Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 11:40

Göktürk Yayıncılık bünyesinde yayın hayatına başlayan Keyifli Alışveriş dergisinin ilk sayısı piyasada!

Haberin Devamı

Her ay modadan kozmetiğe, dekorasyondan gıdaya, teknolojiden emlaka, spordan kültür-sanata kadar hayatın her alanında, rehber niteliğinde öneriler sunan bir dergi Keyifli Alışveriş. Dergide, en yeni trendler, ürünler, her zevke ve bütçeye uygun seçenekler, en avantajlı alışveriş fırsatları renkli tasarım ve anlaşılır bir dille okuyucularla buluşacak.

23 Nisan’da D&R’lar ve Migros’lar başta olmak üzere her yerde satışa sunulacak olan derginin ilk sayısında zengin bir içerik sizleri bekliyor: Yaza bakımlı ve fit girmek için etkili ürünler ve pratik öneriler; maksimum 100 TL’ye sezonun en göze çarpan kıyafet ve aksesuarları; kozmetikten ev aletine, kıyafetten teknolojik ürüne kadar Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri; evinize baharı taşıyan dekoratif ürünler; ünlü annelerden Anneler Günü anıları ve “Aşklayalım” adlı albümüyle ses getiren güzel şarkıcı Meyra ile alışveriş sırları üzerine keyifli bir sohbet… Alışverişe dair her şeyi bulabileceğiniz dergi, evlilik hazırlığı yapan çiftleri de unutmamış. Gelinlik ve damatlıklardan mücevherlere, nikah şekerlerinden pasta ve balayı önerilerine kadar hayatlarının bu en özel gününde ihtiyaçları olan her konuda yardımcı fikirlere yer vermiş. 

Haberin Devamı

Keyifli Alışveriş’in başındaysa dergicilik konusunda deneyimli bir isim olan Aysun Orhan var. Daha önce Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Joy ve Habertürk Akıllı Alışveriş dergilerinde yazı işleri müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği yapan Aysun Orhan dergiyle ilgili duygularını şöyle ifade ediyor: “Hayatımızın en vazgeçilmez keyfi alışveriş… Kimi zaman ihtiyaçtan, kimi zaman sırf hoşumuza gitti diye, kimi zaman da almak için çok uygun şartlar olduğunda alışveriş yaparız. Sebebi ne olursa olsun alışveriş yapmak insana mutluluk verir, hatta terapi bile sayılabilir. İşte bizim çıkış noktamız da bu oldu. Modadan kozmetiğe, dekorasyondan otomotive, gıdadan temizliğe, eğlenceden seyahate hayatımızın her anına keyif katacak ürünleri ve önerileri en renkli haliyle sizlerle paylaşmak istedik. En yeni ürünleri ve fiyatlarını, pratik önerileri, en son trendleri, hesaplı alışveriş sırlarını her ay ‘en keyifli alışveriş arkadaşınız’ Keyifli Alışveriş’te bulacaksınız.”

Haberin Devamı

Derginin okurlarına ilk sayı sürprizi de var: Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın “Hayatınıza yön veren Dilek Kartları” hediye!

Hep birlikte “keyifli alışveriş”lere!

Yepyeni bir alışveriş dergisi: Keyifli Alışveriş

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!