Yeni yıl için sürpriz hediye önerileri

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl için sürpriz hediye önerileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 23:22

Yeni bir yıla başlarken sevdiğiniz insan için yapacağınız sürprizler, ona büyük mutluluklar yaşatabilir. Yılbaşı gecesi sevdiğinizi her zamankinden daha neşeli ve mutlu görmek istiyorsanız, sürpriz hediye önerilerimize göz atın.

Haberin Devamı

Yılın son gününde hiç beklemediği sürpriz bir hediyeyle, sevgiliniz ya da eşiniz için özel bir şey yapmak istiyorsanız, yılbaşına özel 10 farklı sürpriz hediye önerilerimiz tam size göre...

Parrot AR Drone

iPhone, iPad ve android uyumlu Parrot AR Drone, hayatında heyecan arayan sevgilinizin aklının ucundan bile geçmeyecek hediyeler arasında. Oyun tutkunu bir sevgiliniz varsa Parrot AR Drone, mükemmel bir öneri.

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Seni her şeyden çok seviyorum basamaklarından oluşan katlı kalp kutular ile aşkınızı ölümsüzleştirin. İçinde birbirinden renkli çikolata ve romantik sözlerin bulunduğu kalpli kağıtları bulunan bu ürünle, sevdiğinizi şaşırtın.

100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ile sevgilinize veya eşinize olan sevginizi, çalışırken bile hissettirme olanağı bulmuş olacaksınız. Sevgilinizin eli ne zaman mouse pad’a uzansa, gözü sizin 100 dildeki seni seviyorum Mouse Pad'e ilişecek ve kendisini çok özel, çok mutlu hissedecek! İngilizce, Rusça, İspanyolca, Fransızca aklınıza gelebilecek en popüler 100 dilde "Seni Seviyorum" yazan Mouse pad ile her daim sizi hatırlayacak.

Haberin Devamı

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İstiridye içinden çıkan gerçek inci kolye sevgilinizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Siyah ve kırmızı istiridye şeklindeki kadife kutusunda gönderilen inci kolyenin zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüş. 5 farklı rengi bulunan inciler karışık renklerde gönderiliyor. Beyaz-Sağlık, Krem-Mutluluk, Şeftali -Sevgi, Altın-Servet, Siyah-Bilgelik sembolüdür.

Kütük Yastık

Orijinal bir ağaç kütüğü şeklinde tasarlanan Kütük Yastık ile sevgiliniz evde uzanırken, kendisini doğa içindeymiş gibi hissedecek. Kütük görünümüne sadık kalınarak silindir şeklinde üretilen yastık, uykuyu seven sevgiliniz için değişik bir hediye seçeneği olacaktır. Bu kütüğe sarılıp uyumak inanılmaz keyif verecek! 

Aşk Dolu Kavanoz

Her güne ayrı bir romantik mesaj kağıdı barındıran Aşk Dolu Kavanoz, 365 gün baz alınmış. Kağıtlarda yer alan mesajları yıl içerisinde her gün sevgilinize göndererek, sevgilinizin, sizin de romantik bir insan olduğunuzu düşünmesini sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti

Yılbaşı için hem romantik hem ilginç bir hediye almak isteyenler, kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerinde romantik figürlerin yer aldığı Ömür Boyu El Ele Yastık Seti tam size göre. Evli ve sevgili olan çiftler için 2 farklı şekilde tasarlanan yastık seti, birbirinden romantik ve aşk dolu.

Sensiz Geçen Zamanın Anlamı Yok Ahşap Duvar Saati

Kişiye özel tasarlanan Sensiz Geçen Zamanın Anlamı Yok Ahşap Duvar Saati, ahşap görünümlü bir zeminiyle bir hayli şık ve doğal bir görünüme sahip. Bu ürünle, zamanın ilişkinizle birlikte daha da anlam kazandığını gösterebilirsiniz.

Nostaljik Fotoğraf Sürprizi

Nostaljik bir hediye ile sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız, daha önce size vermiş olduğu çocukluk fotoğraflarından birini büyütüp çerçeveletin. Nostaljik Fotoğraf Sürprizi ile onun geçmiş günlerini anımsayarak, mutlu bir yılbaşı yaşamasını sağlayın.

Haberin Devamı

Aşkınızın Hikayesini Kitap Yapın

Sevgiliniz ya da eşinizle tanıştığınızdan beri olan süreci bir kitap haline getirebilirsiniz. Saman kağıdından ya da renkli kağıtlardan yapılan bir defter alın. Her bir sayfaya ikinize ait bir fotoğraf yapıştırın ya da ikinizi anlatan bir çizim yapın. Basit şekilde çöp adam dahi çizebilirsiniz. Sadece size hissettirdiklerini çizerek ona anlatın. Gerçekten çok eğlenceli ve sıradışı bir sürpriz olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!